FLAŞ! Saat 11.33 ile 12.01 arasına dikkat akşam 19.41'e kadar sürecek. Ünlü astrolog Dinçer Güner'den 28 Şubat 2024 uyarısı geldi

Ünlü astrolog Dinçer Güner 28 Şubat için bomba bir uyarıda bulundu. Saat veren Güner dikkatli olunmasını istedi: Merkür’ün Güneş’in kalbinde olma hali 28 Şubat günü TSİ 03:28’de başlıyor pik yaptığı zaman ise 11.33 ile 12.01 arası.

Google Haberlere Abone ol
FLAŞ! Saat 11.33 ile 12.01 arasına dikkat akşam 19.41'e kadar sürecek. Ünlü astrolog Dinçer Güner'den 28 Şubat 2024 uyarısı geldi

Ünlü astrolog her yıl nadiren gerçekleşen Merkür’ün Güneş’in kalbinde olma hadisesinin 28 Şubat’ta balık burcunda gerçekleşeceğini müjdeledi. Peki bu ne anlama geliyor?

Haberglobal'daki habere göre Merkür, Güneş’in kalbinde balık burcunda olacak ama tek başına değil. Bu sefer yanında Satürn gezegeni de olacak. 

Güneş’i bir kral gibi düşünebilirsiniz. Sistemdeki gezegenler, Güneş’in kalbinde olduğunda bir süreliğini krallığı devralır. Tıpkı 23 Nisan’da kısa bir süreliğine politikacıların koltukların oturan çocuklar gibi. 

Merkür iletişimle ilgilidir. Ağzımızdan çıkan sözler, aklımızdan geçenlerle ilişkilidir. Merkür, Güneş’in kalbine geçtiğinde sistemin merkezi olur. İşte tam bu zamanlarda ağzınızdan çıkanlara, zihninizden geçenlere dikkat etmeniz gerekir. 

Merkür’ün Güneş’in kalbinde olma hali 28 Şubat günü TSİ 03:28’de başlıyor pik yaptığı zaman ise 11.33 ile 12.01 arası. Bu zaman aralığı değerli. Merkür’ün Güneş’in kalbinde olma hali 19:41’e kadar sürecek.

Peki Balık burcunda olması ne anlama geliyor? Balık, hayal dünyasıyla hayal gücüyle ilişkilidir. Neyi hayal ettiğiniz neyi zihninizden geçirdiğiniz meselesi önemli. Bu süreçte geleceğe yönelik anlamlar içeren rüyalar görebiliriz.

İşte özü bu süreçte neyi düşündüğümüze, nasıl ifade ettiğimize, ne yazdığımıza birazcık dikkatli olmak gerekiyor. İyi şeylere odaklanmak olumlu sonuç verebilir. İyi şeyler dilemek, söylemek, bir iyilik hareketinin parçası olmak gibi. Ancak Satürn faktörünü de unutmayın. Bu etkiyi Satürn’ün de yanında olmasının hayatı derinden sorgulayacağınız anlamına geldiğini söyleyebiliriz. 

FLAŞ! Saat 11.33 ile 12.01 arasına dikkat akşam 19.41'e kadar sürecek. Ünlü astrolog Dinçer Güner'den 28 Şubat 2024 uyarısı geldi

Hayatın neresindeyim, ilişkim doğru mu, yaşadığım hayat doğru mu, yapmak istediklerimle yaptıklarım birbirini tutuyor mu, yaşadıklarımdan tatmin oluyor muyum diye kendinizi sorgulayacağınız bir süreç sizi bekliyor. Bu dönemde arkasında duracağınız kararlar alabilirsiniz. Sigarayı bırakabilirsiniz mesela. İlişkinizi sonlandırabilir, sizi daha mutlu edecek bir iş arayışına girebilirsiniz. İlk adımı atacağınız süre bu zaman aralığı olabilir.

Merkür Satürn kavuşumları aslında zihinsel anlamda bir disipline girerek bir şey için kalıcı ve istikrarlı adım atabilmeyi de anlatır. Merkür’ün Güneş’in kalbinde olma hali Satürn'le birleşeceği için belki de hayatımızda hiç atamayacağınızı düşündüğünüz adımları atabilmeniz için  zihinsel anlamda sizi destekleyebilir. 

Merkür’ün Geniş’in kalbinde olması ve Satürn ile kavuşması halindeyken yanılgılara dikkat etmek gerekiyor. Yanlış anlaşılmalar olabilir. Bu yüzden iletişimde kendinizi en doğru en net en açık biçimde ifade etmeye dikkat etmelisiniz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin