Eşim 1 günde 6 kez ilişkiye giriyor dedi acil yardım istedi. Esra Ezmeci'nin verdiği cevap olay oldu

Ünlü psikolog Esra Ezmeci sosyal medya üzerinden kendisine gelen soruları cevaplamaya devam ediyor. Instagram adresi üzerinden bunları paylaşan Ezmeci, bir kadının eşiyle olan ilişkisi olay oldu, Ezmeci tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Eşim 1 günde 6 kez ilişkiye giriyor dedi acil yardım istedi. Esra Ezmeci'nin verdiği cevap olay oldu

Kendisine danışanlara verdiği tavsiyelerle gündemle gelen ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medyada kendisine yöneltilen sorularla da popülaritesini iyice artırdı.

Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sıra dışı sorular Esra Ezmeci'nin takipçilerinin dikkatini çekiyor. İşte Esra Ezmeci'ye gelen şoke eden itiraflar ve beyin yakan sorulardan birkaçı.

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından, takipçilerinden gelen soruları cevaplamaya devam ediyor. Takipçilerinin özel hayatları hakkında gelen soruları yanıtlayan Ezmeci, yine çok konuşulacak paylaşımlarda bulundu.

Kitaplarında verdiği tavsiyelerle bilinen Ezmeci, son dönemlerde sosyal medyada da geniş kitlelere hitap ederek popülarite yakalamayı başardı. Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sorular beyin yakarken "Bu kadar da olmaz yorumları" beraberinde geliyor. İşte Esra Ezmeci'ye gelen sorular ve ona verilen cevaplar...

*Kocam boşanırsak tüm estetiklerimi, silikon dudak ve popomu geri istiyor. ne yapmalıyım?

-Bunlar artık sizin vücudunuzun bir parçası ve geri verebileceğiniz bir şey değil. Siz bunların artık size ait olduğunu ve tartışılacak bir şey olmadığını söyleyin.

Eşim 1 günde 6 kez ilişkiye giriyor dedi acil yardım istedi. Esra Ezmeci'nin verdiği cevap olay oldu

*Esra Hanım eşim günde 5-6 kere ilişkiye giriyor benimle. 1 yıllık evliyiz ben çok yıprandım ne yapmalıyım?

-Bu tabi ki fazla bir sayı. Siz onu özleminin ya da gün aşırı birliktelik yaşamanın sizdeki tutkuyu artıracağını ve daha fazla haz alacağınızı söyleyin.

Eşim 1 günde 6 kez ilişkiye giriyor dedi acil yardım istedi. Esra Ezmeci'nin verdiği cevap olay oldu - Resim : 2

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin