Bu itiraf mide kaldırmaz! Eşini kiminle aldattığını açıkladı Esra Ezmeci sert tepki verdi

Sosyal medyada üzerinden Esra Ezmeci'ye gelen bir soru bu kadarına da pes dedirtti. Bir kadın eşini kimle aldattığını açıkladı Ezmeci çok sert cevap verdi. Başka bir kadın takipçi ise eşinin hala annesiyle uyuduğunu belirtip isyan etti.

Google Haberlere Abone ol
Bu itiraf mide kaldırmaz! Eşini kiminle aldattığını açıkladı Esra Ezmeci sert tepki verdi

Kendisine danışanlara verdiği tavsiyelerle gündemle gelen ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medyada kendisine yöneltilen sorularla da popülaritesini iyice artırdı.

Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sıra dışı sorular Esra Ezmeci'nin takipçilerinin dikkatini çekiyor. İşte Esra Ezmeci'ye gelen şoke eden itiraflar ve beyin yakan sorulardan birkaçı.

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından, takipçilerinden gelen soruları cevaplamaya devam ediyor. Takipçilerinin özel hayatları hakkında gelen soruları yanıtlayan Ezmeci, yine çok konuşulacak paylaşımlarda bulundu.

Kitaplarında verdiği tavsiyelerle bilinen Ezmeci, son dönemlerde sosyal medyada da geniş kitlelere hitap ederek popülarite yakalamayı başardı. Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sorular beyin yakarken "Bu kadar da olmaz yorumları" beraberinde geliyor.

İşte o sorulardan bir kaçı...

Bu itiraf mide kaldırmaz! Eşini kiminle aldattığını açıkladı Esra Ezmeci sert tepki verdi

Kocam annesiyle yatıyor annesi yıkıyor beni dışlıyor ne yapmalıyım?

Bu artık aşırı bir bağımlılık durumu, bu şekilde anne de oğlu da bir şekilde bu durumdan besleniyor. Bunun yanlış olduğunu ve gerekirse terapiye gitmeniz gerektiğini söyleyebilirsiniz.

 

Bu itiraf mide kaldırmaz! Eşini kiminle aldattığını açıkladı Esra Ezmeci sert tepki verdi - Resim : 2

Nişanlımı babasıyla aldattım çok pişmanım beni söylemekle tehdit ediyor.

Burada belli ki çok yanlış ve aile kavramına yakışmayacak şeyler olmuş ayrılmanız en doğru seçim olabilir

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin