Bu bilgiyi öğrenenler zevkten dört köşe olacak: Cinsel işiki süresi nasıl uzatılır?

Cinsel ilişki süresini uzatmanın tüyoları belli oldu. Bu yöntemle istediğiniz kadar partnerinizle sevişebileceksiniz...

Google Haberlere Abone ol
Bu bilgiyi öğrenenler zevkten dört köşe olacak: Cinsel işiki süresi nasıl uzatılır?

Cinsel ilişkide hem kadınları hem de erkekleri sevindirecek o tüyo bulundu. Cinsel ilişki süresinin uzatmanın tüyosu belli oldu...

Cinsel ilişki kadın ve erkeklerin birbirleriyle olan iletişimlerini güçlendiren aynı zamanda birbirlerine olan güven duygularını pekiştiren önemli unsurlardan bir tanesi olurken, cinsel ilişkinin sağlıklı şekilde devam etmesini sağlayan pek çok farklı unsur bulunmaktadır.

Bu unsurların başında elbette iletişim gelirken, partnerlerin birbirleriyle hemen her konuyu açık bir şekilde konuşabilmesi son derece önemlidir.

Partnerlerin birbirlerine istek ve arzularından bahsetmesi cinsel hayatlarının her iki taraf içinde çok daha keyifli şekilde ilerlemesine katkı sağlayacaktır.

Cinsel ilişki sürenizin çok daha uzun olmasını istiyorsanız bu taktikleri gözden geçirmeyi deneyebilirsiniz...

BU YÖNTEMLERLE HER ANIN TADINA VARABİLECEKSİNİZ!

Cinsel ilişki sürenizin çok daha uzun olmasını istiyorsanız uygulamanız gereken belli başlı yöntemler bulunuyor. Bu maddeleri dikkatle okuyun...

 Kadın ve erkek fark etmeksizin cinsel ilişkinin çok daha uzun devam edebilmesi için cinsel ilişkiden hemen önce rahatlayın. Tarafların cinsel ilişkiden önce kendi tatminliklerini gerçekleştirmesi, cinsel ilişkinin çok daha uzun sürmesini sağlarken aynı zamanda sevişme süresinin de uzamasına katkı sağlayacaktır.

Rutinden kesinlikle sıyrılın. Yeni şeyler denemekten asla vazgeçmeyin. Partnerinizi dinleyin, isteklerinizi çizgileriniz doğrusunda karşılayın. Farklı pozisyonlar süreci uzatacaktır.

Cinselliğe uzun süre ara vermekten kaçının, partnerinizle sık sık birlikte olun.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin