Avuç içi çizgileriniz karakter özelliklerinizi ortaya çıkarıyor. Avuç içi çizgilerine göre nasıl bir insansın? Avuç içi çizgileriniz ile kişilik özellikleriniz arasında bağlantı olduğu ortaya çıktı

Avuç içi çizgileriniz ile karakter özellikleriniz arasında bağlantı olduğu ortaya çıktı. İşte Avuç içi çizgilerinize göre karakter özelliklerinizi ortaya çıkaran kişilik testi...

Google Haberlere Abone ol
Avuç içi çizgileriniz karakter özelliklerinizi ortaya çıkarıyor. Avuç içi çizgilerine göre nasıl bir insansın? Avuç içi çizgileriniz ile kişilik özellikleriniz arasında bağlantı olduğu ortaya çıktı - Resim: 1

1 - HAYAT ÇİZGİN SENİN HAKKINDA NE SÖYLÜYOR?

Yarım daire şeklinde kıvrılan büyük, uzun bir yaşam çizgisi, yüksek düzeyde coşku, güç ve asla pes etmeyen bir tavrı gösterir. Bir kişi canlıdır, sporda veya maceralarda iyidir ve başarılıdır.

Kısa, sığ bir yaşam çizgisi, kolayca manipüle edilebileceğinizi gösterir. Bu ölüm demek değildir. Düşük canlılık veya enerji seviyeleri gösterir. Kısa bir hayat çizgisi olan insanlar çabuk yorulurlar.

Birden fazla yaşam çizgisi, son derece yüksek düzeyde iyimserlik, güç ve ekstra canlılık gösterir. Eğrisi fazla görünmeyen düz bir yaşam çizgisi, ilişkilerde tedbirli olunduğunu gösterir. Kişi temkinli ve diğer insanların niyetlerine karşı temkinlidir.

Yaşam çizgisi üzerindeki adalar, daireler, artılar veya birkaç kol gibi işaretler, önemli yaşam olaylarını, denemeleri, kazaları, hastalıkları, travmaları veya yaşamı değiştiren zaman dilimlerini gösterir.

2 - KALP ÇİZGİN SENİN HAKKINDA NE SÖYLÜYOR?

Daha uzun bir kalp çizgisi, ilişkilerde ve aşk hayatında doğayı anlamayı, romantik, kendini ifade etmeyi ve işbirlikçi olmayı gösterir. Daha kısa bir kalp çizgisi, romantizme ilgi eksikliğini veya duyguları ifade edememeyi gösterir.

Baş çizgisine paralel uzanan bir kalp çizgisi, duygusal patlamalar, olgunluk ve ilişkilerde istikrarlı bir yaklaşım üzerinde güçlü bir hakimiyet gösterir. İşaret parmağının altından başlayan kalp çizgisi, aşk hayatınızdan memnun olduğunuzu gösterir.

Orta parmağın altından başlayan kalp çizgisi, ilişkilerde bencil bir tutumu gösterir. Orta parmak ile yüzük parmağı arasında başlayan kalp çizgisi, kişinin kolayca aşık olup olmadığını gösterir.