Gelecekten gelmiş gibi duruyordu. Elon Musk'ın Cybertruck'ı ilk kazasını yaptı. Çarptığı araç hurdaya döndü

Elon Musk'ın kamuya yansıyan imajıyla sıkça gündeme gelen elektrikli kamyoneti Cybertruck, ilk kez kaza geçirdi. Ormanlık bir yol üzerinde, Musk'ın "gelecekten fırlamış gibi" görünen aracı ile çarpışan Toyota'nın Corolla modeli, kazanın ardından tam anlamıyla hurdaya döndü.

Google Haberlere Abone ol
Gelecekten gelmiş gibi duruyordu. Elon Musk'ın Cybertruck'ı ilk kazasını yaptı. Çarptığı araç hurdaya döndü

Tesla, X ve Space X gibi teknoloji devlerinin CEO'su Elon Musk'ın en büyük elektrikli otomobil projesi Cybertruck yollara çıkmış gibi gözüküyor. Alınan haberlere ve gelen görsellere göre Musk'ın bu çılgın projesi ABD'deki bir orman yolunda ilk kazasına dahi karıştı.

Futüristik duruşu ve yapı malzemeleri nedeniyle gelecekten gelmiş gibi duran Cybertruck, Toyota'nın Corolla modeli bir araçla çarpıştı. Kazanın ardından Cybertruck'da pek bir hasar gözükmese de Toyota Corolla için aynısını söylemek pek mümkün değil. Çarpışmanın etkisiyle Japon devine ait aracın ön kaportası dağıldı, neredeyse tanınmayacak hale geldi.

YETKİLİLER DOĞRULADI

Kaliforniya Otoyol Devriyesi, Amerikan The Verge'e yaptığı açıklamada yolda iki araçlı bir kaza meydana geldiğini doğrularken, tek yaralanmanın Cybertruck sürücüsünün hafif yaralanması olduğunu aktardı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin