Eve internet alacak olanlara müjde. Ücretsiz kampanyayı duyurdular. Vodafone'dan açıklama geldi

Vodafone yeni bir kampanyaya başladı ve bunu yaptığı bir açıklamayla duyurdu. Ev interneti alanlara fatura ücretsiz... İşte Vodafone Pay işbirliğiyle hayata geçirilen "İlk Faturan Bizden" kampanyasının ayrıntıları...

Google Haberlere Abone ol
Eve internet alacak olanlara müjde. Ücretsiz kampanyayı duyurdular. Vodafone'dan açıklama geldi

Vodafone Pay işbirliğiyle hayata geçirilen "İlk Faturan Bizden" kampanyası kapsamında, ocak sonuna kadar Vodafone Ev İnterneti'ne gelen yeni müşterilerin ilk faturasını Vodafone karşılıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Vodafone, geniş fiber ağıyla ev interneti müşterilerinin yüksek hız ve kesintisiz bağlantı gücünden yararlanmasını sağlarken, uygun fiyata en iyi internet deneyimini sunmaya devam ediyor.

Vodafone Pay işbirliğiyle hayata geçirilen "İlk Faturan Bizden" kampanyası kapsamında, ocak sonuna kadar Vodafone Ev İnterneti'ne gelen yeni müşterilerin ilk faturasını Vodafone karşılıyor. Müşterilerin, "Ev İnterneti" hesabına kayıtlı cep telefonu numarasıyla Vodafone Pay'e kayıt olması ve ilk çıkan faturasını Vodafone Pay ile ödemesi durumunda, ödediği fatura tutarı Vodafone Pay hesabına geri yükleniyor.

Müşteriye iade edilen tutar, Vodafone Ev İnterneti faturasının ödenmesinde, tüm e-ticaret alışverişlerinde ve fiziksel kartla mağaza içi harcamalarda kullanılabildiği gibi nakit olarak banka ATM'lerinden de alınabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları kaydetti:

"Vodafone olarak, geniş fiber ağımızla ev interneti müşterilerimizin yüksek hız ve kesintisiz bağlantı gücünden yararlanmasını sağlarken, uygun fiyata en iyi internet deneyimini yaşamasına olanak tanıyoruz. Bu doğrultuda, çeşitli kampanyalarla ev interneti müşterilerimize daha kaliteli ve zengin bir deneyim sunmaya devam ediyoruz. Vodafone Pay işbirliğiyle hayata geçirdiğimiz yeni kampanyamızda, Vodafone Ev İnterneti'ne gelen ve ilk faturasını Vodafone Pay ile ödeyen yeni müşterilerimizin bu faturasını biz karşılıyoruz. Müşterilerimiz, onlara iade ettiğimiz tutarı diledikleri yerde harcayabiliyor. Vodafone olarak, müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılama hedefiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin