Yıllardır beklenen isim Fenerbahçe'de. Bonservis bedeli ödenmeden bedavaya imza atıyor

Fenerbahçe yıllardır peşinde olduğu Anthony Martial transferini bitirmeye bu kez çok yaklaştı. Manchester United'da forma giyen ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Anthony Martial ile şimdiden görüşmelere başlayan Fenerbahçe transferde büyük yol kat etti ve Anthony Martial'i ikna etmeyi başardı.

Google Haberlere Abone ol
Yıllardır beklenen isim Fenerbahçe'de. Bonservis bedeli ödenmeden bedavaya imza atıyor

Fenerbahçe yönetimi yıllardır hayalini kurduğu Anthony Martial transferini bitirmeye bu kez çok yaklaştı.

Devre arası transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek olan Anthony Martial'in peşine düştü. Manchester United forması giyen ve bu sezon oynadığı resmi maçlarda 90 dakika sahada kalamayan Anthony Martial transferi için kolları sıvayan Fenerbahçe, Fransız yıldızın transferinde büyük aşama kaydetti.

Manchester United'da Eric ten Hag ile sorunlar yaşayan ve 2015'ten bu yana formasını giydiği Manchester United'a veda etmek için artık gün sayan Anthony Martial, Fenerbahçe'den gelen teklife oldukça sıcak baktı.

Fenerbahçe, Anthony Martial'in transferi için son ikna turlarını atarken bu transferin gerçekleşmesi halinde sarı-lacivertliler sözleşmesi bitecek Anthony Martial'e bonservis bedeli de ödemeyecek.

Bu sezon 19 maçta forma şansı bulan Anthony Martial 2 gol ve 2 asistle takımına katkıda bulundu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin