Yeni yılda aldığı ilk karar Galatasaray'dan ayrılmak oldu. Okan Buruk ne yapacağını şaşırdı

Chelsea'den bedelsiz satın alma opsiyonuyla kiralanan Hakim Ziyech, Galatasaray kariyerini noktalıyor. Okan Buruk'un elindeki yıldız isimlerden birisi olan Hakim Ziyech'in Türkiye'de mutlu olmadığı ve maaşını geç aldığı gerekçesiyle Galatasaray'dan ayrılmaya karar verdiği öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Yeni yılda aldığı ilk karar Galatasaray'dan ayrılmak oldu. Okan Buruk ne yapacağını şaşırdı
Anadolu Ajansı

Galatasaray'ın, Avrupa'da da en çok ses getiren transferlerinden birisi olan Hakim Ziyech sarı-kırmızılı formaya veda etmeye hazırlanıyor.

29 Aralık'ta Fenerbahçe ile oynanması gereken Süper Kupa maçında ağrıları olduğunu öne sürerek derbi maçının kadrosunda yer almayan Hakim Ziyech, Galatasaray'ı kafasında bitirdi.  Takıma katıldığı günden bu yana yaşadığı çeşitli sakatlıklardan dolayı düzenli olarak ilk 11'de forma şansı bulamayan Ziyech'in; Türkiye'de de istediği ortamı bulamadığı ve sarı-kırmızılı ekipte maaşların geç yatmasından dolayı rahatsız olduğu öğrenildi.

Okan Buruk, Hakim Ziyech ile takımdan ayrılmaması konusunda görüşme yapsa da Hakim Ziyech, Suudi Arabistan'dan kendisine gelen teklifler olduğunu ve kariyerine orada devam edeceğini söyledi.

Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Manchester United karşılaşmasında frikikten attığı iki golle yıldızlaşan ve Devler Ligi'nde haftanın kadrosuna seçilen Hakim Ziyech, Galatasaray formasıyla 14 maçta 4 gol ve 2 gol asist üretti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin