Çok sevdiği Fenerbahçe'ye bedava veda ediyor. Fatura herkesten önce ona kesildi

Fenerbahçe'de bu sezon hem saha içi hem de saha dışında en çok eleştirilen isimlerinden biri olan Mert Hakan Yandaş sezon sonunda sarı-lacivertli formaya veda ediyor. İsmail Kartal'ın verdiği şansları iyi kullanamayan Mert Hakan Yandaş son olarak Konyaspor maçında da sınıfta kaldı. Fenerbahçe'de beklenen performansı gösteremeyen Mert Hakan Yandaş'ın haziran ayında bitecek sözleşmesini uzatmama kararı aldı.

Google Haberlere Abone ol
Çok sevdiği Fenerbahçe'ye bedava veda ediyor. Fatura herkesten önce ona kesildi

Konyaspor karşısında yaşanılan puan kaybının ardından Fenerbahçe'de eleştirilen odağındaki isimlerden birisi olan Mert Hakan Yandaş'ın sezon sonunda sarı-lacivertli formayla serüveni sona eriyor.

Bu sezon hem saha içi hem de saha dışındaki davranışlarıyla sezonun en çok dile getirilen isimlerinden biri olan Mert Hakan Yandaş, Konyaspor karşısındaki performansıyla adeta kendi sonunu hazırladı. İsmail Kartal'ın verdiği şansları iyi değerlendiremeyen ve Konyaspor karşısında da oyundan alınan Mert Hakan Yandaş hakkında Fenerbahçe sözleşme uzatmama kararı aldı.

2020 yılından bu yana Fenerbahçe forması giyen ve Sivasspor'dan bonservis bedeli ödenmeden kadroya katılan Mert Hakan Yandaş bu sezon Adanaspor, Kasımpaşa ve Pendikspor karşılaşmalarında gol sevinci yaşadı. Mert Hakan Yandaş altı kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin