Galatasaray'a geri dönmek istedi, Okan Buruk anında kapıları açtı. Transfer ilk görüşmede bitti

13 milyon Euro gibi yüksek bir bonservis bedeliyle Galatasaray'dan, Sevilla'ya transfer olan ancak İspanya'da aradığını bulamayan Marcao kulübünden Galatasaray'a dönmek için izin istedi. Sevilla'nın kadroda düşünmediği Marcao için de Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk olumlu yanıt verdi. Yaz transfer döneminde Sevilla ve Galatasaray, Marcao'nun transferinin tamamlanması için masaya oturacak.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'a geri dönmek istedi, Okan Buruk anında kapıları açtı. Transfer ilk görüşmede bitti
Anadolu Ajansı

Galatasaray'da sergilediği başarılı performansla sarı-kırmızılı kulübün bonservis bedeliyle tarihe geçen ve Sevilla'ya transfer olan Marcao sıçrama yaptığı Galatasaray'a yeniden dönmek istiyor.

Geçirdiği sakatlıklar dolayısıyla formundan uzaklaşan ve Sergio Ramos'un arkasında kalan Marcao, Galatasaray'a transfer olabilmek için Sevilla'dan izin istedi. Davinson Sanchez ve Victor Nelsson'un olası satış ihtimalinden dolayı Okan Buruk, Galatasaray formasıyla hücumculara geçiş izni vermeyen Marcao'nun geri dönüşüne yeşil ışık yaktı.

5 milyon Euro piyasa değerine sahip olan Marcao için pazarlık masasına oturacak Galatasaray tecrübeli stoperin transferini uygun bir miktara bitirmeye çalışacak.

Galatasaray formasıyla üç kupa kazanan ve forma giydiği dönemde kaptanlık pazubandını da takan Marcao, Sevilla formasıyla La Liga'da 6 maça çıkabildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin