Trabzonspor bombayı patlattı. Thomas Meunier imza için şehre geldi

Trendyol Süper Lig'de istikrarsız bir sezon geçiren Trabzonspor ara transfer döneminde ses getirecek bir ismi kadrosuna kattı. Trabzonspor, Borussia Dortmund forması giyen Thomas Meunier ile her konuda anlaştı ve Belçikalı oyuncuyu şehre getirdi.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor bombayı patlattı. Thomas Meunier imza için şehre geldi

Trendyol Süper Lig'de üst üste aldığı sonuçlarla taraftarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor, Thomas Meunier transferiyle ses getirdi.

Thomas Meunier ile uzun süredir temas halinde olan Trabzonspor, 32 yaşındaki oyuncuyla her konuda anlaştı ve Belçikalı yıldızı imza için şehre getirdi. Trabzonspor ile anlaşmaya vardığı için çok mutlu olduğunu söyleyen Thomas Meunier, ''Trabzonspor'la görüşmelerimiz hep olumluydu. Projeyi de duyduktan sonra çok fazla düşünmeme de gerek kalmadı'' ifadelerini kullandı.

Dört sene Fransız devi PSG'de forma giydikten sonra 2020 yılında bedelsiz olarak Borussia Dortmund'a transfer olan sağ bek Meunier kariyerinde forma giydiği 417 maçta 36 gol ve 52 asist üretti. Meunier ayrıca kariyeri boyunca hiç kırmızı kart görmedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin