Son dakika! Fatih Terim sahalara geri dönüyor! İlk kez Ertuğrul Özkök'e açıkladı: Fatih Terim Panathinaikos takımı ile anlaştı

Yunan ekibi Panathinaikos, Galatasaray'da da görev yapan Ergin Ataman'dan sonra bir flaş karar daha aldı. Galatasaray'dan ayrıldığından beri 2 yıldır herhangi bir takımı çalıştırmayan Fatih Terim Panathinaikos ile anlaştı. Gazeteci Ertuğrul Özkök, Fatih Terim'i aradı ve şu cevabı aldı: Yarın idmana çıkıyorum.

Google Haberlere Abone ol
Son dakika! Fatih Terim sahalara geri dönüyor! İlk kez Ertuğrul Özkök'e açıkladı: Fatih Terim Panathinaikos takımı ile anlaştı

10 Ocak 2022 tarihinde ayrıldığı Galatasaray'dan sonra yaklaşık 2 yıldır hiçbir takımı çalıştırmayan İmparator lakaplı Fatih Terim'in yeni takımı belli oldu.

Daha önce Galatasaray'ı da çalıştıran Ergin Ataman'ı basketbol takımının başına getiren Panathinaikos şimdi de futbol takımının başına efsane teknik direktör Fatih Terim'i getiriyor. Fatih Terim Yunanistan'ın Panathinaikos takımı ile anlaştı.

Gazeteci Ertuğrul Özkök, "Hayatımın en kısa haberini yazıyorum" diyerek Fatih Terim'in Panathinaikos'la anlaştığı haberini verdi. 

Fatih Terim'i arayan Ertuğrul Özkök, "Hocam Panathinaikos ile anlaştığınız doğru mu?" diye sordu. Fatih Terim ise şu yanıtı verdi; "Evet doğrudur. Dün geldiler anlaştık. Yarın sabah Atina’ya gidiyorum. Öğleden sonra da idmana çıkıyorum.”

Ertuğrul Özkök Fatih Terim ile diyaloğunu şöyle kaleme aldı: 

"Hayatımın en kısa heberini yazıyorum.
Fatih Terim’i arayıp sordum:
“Hocam Panathinakos’la anlaştığınız doğru mu:
Cevabı şu oldu:
“Evet doğrudur. Dün geldiler anlaştık. Yarın sabah Atina’ya gidiyorum. Öğleden sonra da idmana çıkıyorum.”

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin