Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Terörsüz Türkiye mesajı: Beklenen tarihi müjdeyi vereceğiz... Seçim için tarih verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin grup toplantısında Terörsüz Türkiye sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. MHP lideri Devlet Bahçeli'ye teşekkür eden Erdoğan, "Cumhur İttifakı olarak milletimizin yıllardır beklediği tarihi müjdeyi yine birlikte vereceğiz" dedi. CHP'ye yönelik operasyonlara ilişkin de konuşan Erdoğan, "Halk partisi olmuş haraç partisi. CHP zihniyetinin en son kurbanı baklava olmuştur" ifadelerini kullandı. Ayrıca Özgür Özel'in seçim çağrısına net yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Terörsüz Türkiye mesajı: Beklenen tarihi müjdeyi vereceğiz... Seçim için tarih verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının satırbaşları şöyle;

"12 kahraman şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum. Şehitlerimizin üzüntüsünü yaşıyoruz. Şehitlerimiz yalnızca cesaretleriyle değil, faziletleriyle de temayüz etmişlerdir.

Ay yıldızlı al bayrak uğruna canlarını feda eden kahramanların yüreklerimize ateş düşüren nice anısı, nice vasiyeti örnek alınacak nice hikayesi var.

TERÖRSÜZ TÜRKİYE MESAJI

Önce Terörsüz Türkiye ardından terörsüz bölge hedefimize ulaşarak şehitlerimizin ruhlarını şad edecek, fedakarlıklarının boşa gitmediğini göstereceğiz.

Terörsüz Türkiye çalışmalarının hiçbir yerinde şehitlerimizin hatırasına gölge düşürecek, onların ruhunu incitecek, bir adım yoktur ve olamaz.

"OLUMLU HABERLER ALACAĞIMIZ BİR EVREYE GİRİYORUZ"

Terör duvarı yıkıldıktan sonra her şey çok farklı olacak. Daha fazla acının önüne geçilecek, bunun da kazanını Türküyle, Kürdüyle, Arabıyla tüm Türkiye ve sonra bölgedeki kardeşlerimiz olacak. Ne yapıyorsak bu hassasiyetle yapıyoruz. Sayın Pervin Buldan ile Mithar Sancar’ı Külliyemizde kabul ettik. Yapıcı samimi bir görüşme gerçekleştirdik. Önümüzdeki günlerde olumlu haberlerin alınacağı bir evreye giriyoruz.

Sayın Devlet Bahçeli'nin dünkü grup toplantısında verdiği güçlü mesajlar için kendisine bir kez daha kalpten teşekkür ediyorum. İttifak ortakları olarak ilk günden itibaren nasıl tam bir dayanışma içinde hareket ettiysek bundan sonra da yine birlikte yol yürüyeceğiz.

"KANLI PRANGAYI AYAĞIMIZDAN SÖKÜP ATIYORUZ"

Terörsüz Türkiye süreci yol kazası yaşanmadan kirli mahviller tarafından sabote edilmesine fırsat vermeden başarıyla neticelenmesini umut ediyoruz. Kanlı prangayı ayağımızdan tamamen söküp atıyoruz. Beklenen tarihi müjdeyi vereceğiz. İttifak ortakları olarak ilk günden itibaren nasıl tam bir dayanışma içinde hareket ettiysek bundan sonra da yine birlikte yol yürüyeceğiz.

ORMAN YANGINLARI

Son grup toplantımızdan bu yana ülke gündemini meşgul eden iki konuya değinmek istiyorum. 1387’si ormanlık alanda 1895’si orman dışı alanlarda 3282 yangın bu yıl şehirlerimizi etkisi altına aldı. Yılbaşından itibaren çıkan yangınların dörtte biri son 13 günde meydana geldi. 20 büyük yangına karşı amansız mücadele verdik.

2021’de Paris İklim Anlaşması’nı imzaladık. Devamı niteliğindeki İklim Kanunumuz da kabul edildi ve Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Başkanlığımızın görev ve sorumluluklarını netleştirdik. Tarım yasaklanacak çiftçi ekemeyecek türünden safsatalarla kanunu kötülemek şuursuzluk örneğidir.

İKLİM KANUNU AÇIKLAMASI

2021’de Paris İklim Anlaşması’nı imzaladık. Devamı niteliğindeki İklim Kanunumuz da kabul edildi ve Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Başkanlığımızın görev ve sorumluluklarını netleştirdik. Tarım yasaklanacak çiftçi ekemeyecek türünden safsatalarla kanunu kötülemek şuursuzluk örneğidir. İklim Kanunu tamamen yerli ve milli bir kanundur. 1 karış toprağımızı teslim alacak güç dünya üzerinde mevcut değildir.

ÖZGÜR ÖZEL'E ÇOK SERT SÖZLER

Konuşmalarında tutarlılık desen yok. Cumhur İttifakı olarak ülkemize her biri altın değerinde 5 yıl kazandırmakla kalmamış milletimizin istikbalini de kurtarmışız. Bu partinin başında bir şahıs var. Oturduğu koltuğu bir türlü dolduramayan zat meyhane ağzıyla bağırıyor. Bir sonraki kürsüde söylediklerinin tersi zırvaları arka arkaya sıralıyor. Konuşmalarında mantık örgüsü hak getire. Ülkeye bir faydası yok ama en azından milleti eğlendiriyor.

Bu pespayeliğinde gerisinde utanç verici başka bir tablo var. Yargı Cumhuriyet tarihinin en büyük hırsızlık çetesine gelmiş geçmiş en pervasız organize suç örgütüne yönelik soruşturma açtı, şikayet edenlerin, edilenlerin, rüşvet alanların, şehri haraca bağlayanların insanları zor duruma düşürenlerin hepsi CHP'li.

"AHTAPOTUN FARKLI KOLLARI DEŞİFRE OLMAYA BAŞLADI"

Ahtapotun farklı il ve ilçelerdeki kolları deşifre olmaya başladı. Gazete ve tvlere yansıyanları görmüşsünüzdür. TOKİ ile yarışacak vizyon projemiz dedikleri kooperatif skandalında hakkını mahkemede arayanlar da CHP’lilerden oluşuyor. İnşaat aşamasındayken demirden çaldıkları için skandal patlak veriyor. Söz konusu kooperatif CHP’nin örnek gösterdiği bir proje. Halk partisi olmuş haraç partisi.

Ortada tamamen hukuki bir süreç var. Ortada baklava kutuları var. Şimdi CHP Genel Başkanı çıkmış 'şok oldum' diyor. Sen bu kafayla gidersen daha çok şok olursun. En sonunda rezil rüsva olursun. Manavgat rezaletinin bir başka yanı şudur: CHP zihniyetinin en son kurbanı baklava olmuştur. Bunlar ülkemizin en meşhur markalarından olan baklavayı da kirletmişlerdir.

Çalınan her kuruşun alınan her rüşvetin hesabını hukuk önünde sormak yargının asli vazifesidir. İster valizde ister baklava kutusunda olsun rüşvet aldıysanız vatandaşa harcamanız gereken kaynakları birilerine peşkeş çektiyseniz kusura bakmayın yargıya tıpış tıpış hesap vereceksiniz.

ÖZEL'E SEÇİM YANITI

Anayasa ve Seçim Kanunu değişmediğine göre, Cumhurbaşkanı ve milletvekilliği seçimi 2028'de, mahalli idareler seçimleri 2029 yılında yapılacak Bay Özgür.

Takvimde parmağını rastgele bir pazar gününe bastırıp, 'şu tarihte seçim yapılsın' demek hayaliniz olabilir ama siyasetin ve milletin böyle bir gündemi yok.

Cumhuriyeti, hukuk önünde hesap veren hırsızlarınızı milletvekili yapıp yargıdan kaçırma projesine dönüştürmek istiyorsanız, millet buna müsaade etmez."

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin