Sergen Yalçın ısrarlara dayanamayıp imzayı attı. İlk maçına çıkacağı tarih bile belli oldu

Beşiktaş'ın 35. Başkanı seçilen Hasan Arat, Rıza Çalımbay ile yolları kesin olarak ayırma kararı aldı. Rıza Çalımbay'ın performansından ve açıklamalarından memnun olmayan Hasan Arat, Sergen Yalçın ile görüşüp anlaşma sağladı. Sergen Yalçın'ın, 7 Ocak tarihinde Kasımpaşa maçında takımın başında olması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Sergen Yalçın ısrarlara dayanamayıp imzayı attı. İlk maçına çıkacağı tarih bile belli oldu

Fenerbahçe derbisinde alınan mağlubiyetin ardından taşların yerinden oynadığı Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasına karar verildi.

Başkan Hasan Arat'ın, Rıza Çalımbay'ın performansından ve açıklamalarından memnun olmadığı ve deneyimli teknik adamla yeni yılda yollarını ayıracağı öğrenildi. Beşiktaş'ta değişim rüzgarlarını sert bir şekilde estirecek olan Hasan Arat, Sergen Yalçın ile görüşüp el sıkıştı ve Beşiktaş'ın efsane ismini takımın başına geçirmeye ikna etti.

Beşiktaş'ın, Sergen Yalçın ile üç yıllık sözleşme imzalaması beklenirken; Sergen Yalçın siyah-beyazlı ekibin başında ilk maçına Kasımpaşa karşısında 7 Ocak 2024 tarihinde çıkacak.

Kariyerinde Kayserispor, Eskişehirspor, Konyaspor, Alanyaspor ve Yeni Malatyaspor gibi takımları yöneten Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın başında kazandığı şampiyonlukla futbolculuk döneminde yaşadığı şampiyonluğun ardından teknik direktör olarak da Beşiktaş'ta şampiyon olarak adını tarihe yazdırmıştı.

YAZ DÖNEMİNDE GELEN TEKLİFLERİ KABUL ETMEDİ

Sergen Yalçın yaz döneminde Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü ile iki kez görüşmesine rağmen maaş konusunda anlaşma sağlayamamıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin