Selahattin Baki, Başakşehir'in yıldız ismini hedef aldı: Fenerbahçe düşmanlığı sınır tanımamaya başladı

Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki, 1-0 kazanılan Başakşehir maçının ardından konuştu. Selahattin Baki, Başakşehir'de forma giyen eski Fenerbahçeli Deniz Türüç hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Selahattin Baki, Başakşehir'in yıldız ismini hedef aldı: Fenerbahçe düşmanlığı sınır tanımamaya başladı

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe konuk olduğu Başakşehir deplasmanından Michy Batshuayi'nin 90+4. dakikada attığı golle üç puanla döndü.

Kazanılan Başakşehir maçının ardından Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Selahattin Baki, ''Penaltı pozisyonunun %100 penaltı olması bu kadar barizken, Çağdaş Hoca ve bütün ekibinin tepki göstermelerini gerçekten anlayamadık. Türkiye'de bu algı işlerinin nasıl yürüdüğünü bildiğimiz için bu başladı bile. 15 dakika öncesine gidelim, Batshuayi'nin net bir penaltı pozisyonu var. Mesela nasıl VAR çağırmaz?'' dedi.

Başakşehir forması giyen Deniz Türüç hakkında da konuşan Baki, ''Bazı gerginliklerde baş aktör olarak öne çıkan Deniz Türüç bizim eski oyuncumuz. Fenerbahçe düşmanlığı sınır tanımamaya başladı. Şimdilik sadece yazıklar olsun diyeyim. Taraftar ve Fenerbahçe camiası bunu not etmiştir'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin