Benzin ve motorin 1.5 lira ucuzlayacak. Sürücüye bu kez çifte indirim müjdesi geldi: Bu gece yarısından itibaren pompaya yansıyacak

Brent petroldeki dalgalanma sonrası Türkiye'deki akaryakıt fiyatlarında da peş peşe zam haberleri gelmişti. Son yapılan çifte zamlarla birlikte 45 liraya dayanan akaryakıt fiyatlarına bu kez indirim müjdesi geldi. Yapılacak indirim bu gece yarısından itibaren pompa fiyatlarına yansıyacak.

Google Haberlere Abone ol
Benzin ve motorin 1.5 lira ucuzlayacak. Sürücüye bu kez çifte indirim müjdesi geldi: Bu gece yarısından itibaren pompaya yansıyacak

Sürücülere bu kez müjdeli haber geldi. Brent petrol fiyatlarındaki düşüş Türkiye'deki akaryakıt fiyatlarına da yansıyacak.

Son olarak iki gün üst üste yapılan çifte zamlar sonrasında akaryakıt fiyatları 45 liraya yaklaşmıştı. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre hem motorin hem de benzine çifte indirim yapılacak. 

Edinilen bilgiye göre bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzin ve motorin litre fiyatlarına 1 lira 50 kuruşa yakın indirim yapılacağı görenildi.

İSTANBUL AKARYAKIT FİYATLARI 

Benzin fiyatı: 43,77 TL
Motorin litre fiyatı: 41,17  TL
LPG: 20,38 TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

Ankara'da benzin litre fiyatı: 44.87  TL
Ankara'da motorin litre fiyatı: 42.32 TL
Ankara'da LPG litre fiyatı: 20.95 TL

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

İzmir'de benzin litre fiyatı: 45.10 TL
İzmir'de motorin litre fiyatı: 42.56 TL
İzmir'de LPG litre fiyatı: 21.02 TL

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin