Fenerbahçe'den ayrılmak için sezon sonunu bekleyemedi. Takımdaki herkesle şimdiden vedalaştı

Fenerbahçe'nin 15 milyon Euro vererek kadrosuna kattığı Cengiz Ünder'in sarı-lacivertli formayla macerası beklenenden çok ama çok kısa sürdü. Fenerbahçe'deki şampiyonluk baskısını kaldıramayan ve basının sürekli olarak eleştirilerinden sıkılan Cengiz Ünder, Genoa ile transfer görüşmelerine başladı. Fenerbahçe'ye kiralık olarak veda etmesi beklenen Cengiz Ünder'in yeni sezonda yeniden İtalya'ya dönüp Genoa forması giymesi bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'den ayrılmak için sezon sonunu bekleyemedi. Takımdaki herkesle şimdiden vedalaştı
Arşiv

Fenerbahçe tarihinin 15 milyon Euro ile en pahalı transferi olan Cengiz Ünder, sarı-lacivertli formayla beklenen performansın çok ama çok altında kaldı.

İstanbulspor karşısında attığı dört golle yıldızlaştıktan sonra adeta ortadan kaybolan Cengiz Ünder yaşadığı sakatlıkların da etkisiyle ilk 11'deki yerini tamamen kaybetti.

Galatasaray ile girilen şampiyonluk yarışında takımca fazla baskı hissettiği iddia edilen ve basının da performansını sürekli eleştirdiğini söyleyen Cengiz Ünder bu gelişmelerin ardından rotasını yine İtalya'ya çevirdi.

Sezon sonunda kiralık olarak Fenerbahçe'ye veda etmesi beklenen Cengiz Ünder, Serie A ekipleri Frosinone ve Verona'dan teklif alsa da tercihini Genoa'dan yana kullandı. Roma formasıyla alışkın olduğu İtalya'ya Genoa formasıyla dönmeye hazırlanan Cengiz Ünder bu sezon Fenerbahçe formasıyla 31 maçta 9 gol ve 3 asist üretti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin