Ali Koç ile görüştü, Fenerbahçe'yi şampiyon yapacağım dedi. Yeni teknik direktör yola çıkıyor

Fenerbahçe'de başkanlık seçimi için geri sayım sürerken Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho hamlesine İtalyan teknik adam Stefano Pioli ile cevap verdi. İsmail Kartal ile kesinlikle yola devam etmeyecek olan Ali Koç şimdiden Stefano Pioli için tüm şartları zorlamaya başladı. Milan ile zirve yarışının gerisinde kalan Stefano Pioli de Ali Koç'un yaklaşımına sıcak cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
Ali Koç ile görüştü, Fenerbahçe'yi şampiyon yapacağım dedi. Yeni teknik direktör yola çıkıyor
Arşiv

Fenerbahçe'de mayıs ayı sonunda gerçekleştirilecek başkanlık seçimi için geri sayım devam ederken Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho hamlesine Milan'ın teknik direktörü Stefano Pioli ile cevap verdi.

Önümüzdeki sezonda İsmail Kartal ile kesinlikle yola devam etmeyecek olan Ali Koç, Milan ile zirve yarışının gerisinde kalan teknik direktör Stefano Pioli ile özel bir görüşme gerçekleştirdi.

Inter'in arkasında kalan ve Milan'ın yeni sezonda yola devam etmeyeceği Stefano Pioli için tüm şartları zorlayan Ali Koç, İtalyan teknik adamı Fenerbahçe'nin başına geçmesi için ikna etmeyi başardı.

2021-2022 sezonunda Milan'ın şampiyonluğa ulaştıran ve kariyerindeki tek kupayı kazanan Stefano Pioli'nin, İtalyan deviyle mevcut sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılında sona erecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin