Sacha Boey'in takım arkadaşı geliyor. Galatasaray yeni yıldızını çok çabuk buldu

Sacha Boey'i Türk futbol tarihine geçecek bir bonservis bedeliyle Bayern Münih'e gönderen Galatasaray sağ bek pozisyonunu Rennes forması giyen Lorenz Assignon ile doldurmaya hazırlanıyor. Sacha Boey'in Rennes'de oynadığı dönemde forma mücadelesi verdiği Lorenz Assignon'u kadrosuna katmaya çok yakın olan Galatasaray, Fransız oyuncuyla önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacak.

Google Haberlere Abone ol
Sacha Boey'in takım arkadaşı geliyor. Galatasaray yeni yıldızını çok çabuk buldu

Sacha Boey'i, Bayern Münih'e gönderen Galatasaray sağ bek pozisyonundaki boşluğu Rennes forması giyen Lorenz Assignon ile doldurmayı planlıyor.

Galatasaray, Türk futbol tarihine geçecek bir bonservis bedeliyle Sacha Boey'i Bayern Münih'e gönderirken yeni sağ bekini yine Fransa'dan ve Rennes'den buldu. Sacha Boey'i 2021 yılında Rennes'den transfer eden Galatasaray o dönem Boey'in takım arkadaşı olan Lorenz Assignon ile tüm konularda anlaşma sağladı.

23 yaşındaki Lorenz Assignon'un transferi konusunda sadece kulübü Rennes ile birkaç pürüzü halletmesi gereken Galatasaray sağ bek bölgesini yine genç bir Fransız'a teslim etmeye hazırlanıyor.

2019 yılında Rennes altyapısından çıkan ve 2021 yılından bu yana Rennes A Takımı'nda forma giyen Lorenz Assignon, bu sezon takımın vazgeçilmez isimlerinden biri oldu. Tüm kulvarlarda 21 maça çıkan Lorenz Assignon 2 gol ve 2 asist üretti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin