Hatayspor'da beklenen son. Volkan Demirel teknik direktörlük görevinden istifa etti

Trendyol Süper Lig'de düşme hattında bulunan Hatayspor'da teknik direktör Volkan Demirel görevinden istifa etti.

Google Haberlere Abone ol
Hatayspor'da beklenen son. Volkan Demirel teknik direktörlük görevinden istifa etti
Arşiv

Trendyol Süper Lig'de son 10 haftada 1 galibiyet alan ve düşme potasına gerileyen Hatayspor'da Volkan Demirel görevinden istifa etti.

Fanatik'ten Yakup Çınar'ın haberine göre, Volkan Demirel kötü gidişatın ardından Hatayspor ile yollarını ayırma kararı aldı. İlk teknik direktörlük deneyimini Fatih Karagümrük ile yaşadıktan sonra Hatayspor'a imza atan Volkan Demirel özellikle yaşanan deprem felaketi ve sonrasında sergilediği tavır ve duruşla büyük alkış toplamıştı.

Hatayspor'un başında 55 maça çıkan Volkan Demirel  16 galibiyet, 16 beraberlik ve 23 mağlubiyetlik istatistikleriyle maç başına 1.16 puan ortalaması tutturdu. Düşme korkusunu yakından hisseden Hatayspor, Trendyol Süper Lig'in bitimine dört hafta 33 puanla 18. sırada yer alıyor.

İSTİFA SİNYALİNİ VERMİŞTİ

Trendyol Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Başakşehir'e 2-1 mağlup olan Hatayspor'da Volkan Demirel'in açıklamaları dikkat çekmişti. Volkan Demirel şu ifadeleri kullanmıştı:

''Belki istifa eder misin, etmez misin, tribünler bağırıyor, haklılar, saygı duyuyorum. Yazıyorlar, haklılar saygı duyuyorum. Ama dediğim gibi bundan sonra, benden sonra buraya 4 maçlık birisi de gelse, belki istifa etmek istedim, etmem de gerekiyordu ama olmadı. Neden olmadığını da yeri gelince konuşuruz.''

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin