Rekoru kırdı, transferi yaptı. Semih Kılıçsoy, Beşiktaş'tan ayrılıp yeni takımı için yola çıkıyor

Beşiktaş'ın kötü geçirdiği sezonda adeta bir elmas gibi parlayan ve attığı gollerle her hafta kalitesini ortaya koyan Semih Kılıçsoy için West Ham United 30 milyon Euro'yu gözden çıkardı. Daha önce gelen teklifleri reddeden Beşiktaş, Semih Kılıçsoy'un da West Ham United'da gönlü olması üzerine genç yıldızın Premier Lig ekibine transferini onayladı.

Google Haberlere Abone ol
Rekoru kırdı, transferi yaptı. Semih Kılıçsoy, Beşiktaş'tan ayrılıp yeni takımı için yola çıkıyor
Arşiv

Bu sezon attığı gollerle Beşiktaş'ın kötü geçirdiği sezonda taraftarların gönlünü fetheden Semih Kılıçsoy, West Ham United'ın yolunu tutmaya hazırlanıyor.

Attığı 11 golle Borussia Dortmund, Manchester City ve Fulham gibi takımların dikkatini üzerine çeken son takım West Ham United oldu ve Premier Lig ekibi 30 milyon Euro'yu gözden çıkardı. İngiliz basınında yer alan habere göre, Michail Antonio'nun ilerleyen yaşı nedeniyle kadroya genç bir golcü takviye etmek isteyen West Ham United, Beşiktaş'ın kapısını çaldı.

Semih Kılıçsoy için daha önce gelen teklifleri yeterli bulmadığı için reddeden Beşiktaş, genç oyuncunun da gönlünün West Ham United'da olması nedeniyle transfere onay verdi. 30 milyon Euro'luk transfer gerçekleşirse Semih Kılıçsoy hem kulübün hem de Türkiye'nin bonservis rekorunu kırmış olacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin