Okan Buruk devreye girdi, sezon sonuna Galatasaray'a söz verdi. Almanya'dan bir isim daha geliyor

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe'den liderliği alan Galatasaray sezon sonu için de çalışmalarına şimdiden başladı. Teknik direktör Okan Buruk uzun süredir izlediği gurbetçi oyuncu Eren Dinkçi'yi, Galatasaray'a gelmeye ikna etti. Heidenheim forması giyen Eren Dinkçi sezon sona erer ermez Galatasaray'a imza atacak.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk devreye girdi, sezon sonuna Galatasaray'a söz verdi. Almanya'dan bir isim daha geliyor
Arşiv

Ara transfer dönemimde eksik bölgelere yaptığı nokta transferlerle dikkat çeken Galatasaray'da Okan Buruk takımı daha da güçlendirmek için çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Fenerbahçe'den liderliği alan ve şampiyonluk yolunda avantajlı konuma geçen Galatasaray'da Okan Buruk, bonservisi Werder Bremen'de olan ancak şu an Heidenheim'de kiralık olarak forma giyen gurbetçi oyuncu Eren Dinkçi'yi sarı-kırmızılı formayı giymeye ikna etti. Büyük potansiyel vadeden Eren Dinkçi ile iletişime geçen Okan Buruk 22 yaşındaki oyuncuyla prensipte anlaşmaya vardı.

Galatasaray'da forma giymek için can attığını söyleyen Eren Dinkçi, Okan Buruk'a sezon biter bitmez Galatasaray'a imza atacağını söyledi. Sağ kanat bölgesinin yanı sıra zaman zaman forvette de forma giyen Eren Dinkçi, kiralık olarak formasını giydiği Heidenheim'de bu sezon 8 gol ve 2 asistin altına imzasını attı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin