Milli yıldız ısrara dayanamadı, Süper Lig devine evet dedi. Dört yıllık imza konusunda anlaşma sağlandı

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da bir dönem transfer listesinde olan A Milli Takım'ın önemli isimlerinden Salih Özcan'ın peşine düştü. Borussia Dortmund forması giyen ve son maçlarda dakikaları gözle görünür bir biçimde azalan Salih Özcan için ısrarcı olan Beşiktaş'ın transferi bitirmeye yakın olduğu iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Milli yıldız ısrara dayanamadı, Süper Lig devine evet dedi. Dört yıllık imza konusunda anlaşma sağlandı

Yeni sezona bomba gibi hazırlanmak isteyen Beşiktaş, A Milli Takım'da forma giyen Salih Özcan transferinde iyiden iyiye gaza bastı.

Borussia Dortmund ile iki yıllık daha mukavelesi olmasına karşın dakikaları azaldığı için Alman ekibinden ayrılmak isteyen Salih Özcan için düğmeye basan Beşiktaş transferde önemli bir yol kat etti.

Hasan Arat'ın bizzat iletişime geçtiği Salih Özcan'ın, Beşiktaş'ın teklifi karşısında etkilendiği ve yaz transfer döneminde kulüpler arasındaki pürüzlerin giderilmesi halinde dört yıllık imza atması beklendiği iddia edildi.

2022 yılında Borussia Dortmund'a 5 milyon Euro karşılığında transfer olan Salih Özcan bu sezon forma giydiği 27 maçta 1543 dakika sahada kalırken gol veya asist katkısı üretemedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin