İsmail Kartal'ın tüm planları altüst oldu. Fenerbahçe'nin değişilmez ismi sezonu kapattı

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Olympiakos karşısında sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Jayden Oosterwolde'den kötü haber geldi. Fenerbahçe'nin başarılı ismi Jayden Oosterwolde sakatlığı nedeniyle sezonu kapattı.

Google Haberlere Abone ol
İsmail Kartal'ın tüm planları altüst oldu. Fenerbahçe'nin değişilmez ismi sezonu kapattı
İHA

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Olympiakos'a deplasmanda 3-2 mağlup olan Fenerbahçe'ye bir kötü haber de sezonun en başarılı isimlerinden biri olan Jayden Oosterwolde'den geldi.

Olympiakos maçında rakibiyle girdiği ikili mücadelenin ardından 45. dakikada kendini yere bırakan ve oyuna devam edemeyen Jayden Oosterwolde'nin menisküsünde yırtık tespit edildi. Oosterwolde'nin sakatlığının ciddi olduğu ve sezonun geri kalan maçlarında forma giyemeyeceği öğrenildi.

Fenerbahçe, Oosterwolde'nin tedavisine başlanacağını açıklarken yaptığı paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

''Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında sakatlık yaşayan oyuncumuz Jayden Oosterwolde’nin Altunizade Hastanesi’nde MR görüntülenmesi gerçekleştirilmiştir. Yapılan tetkikler çerçevesinde menisküs yırtığı teşhisi konulan oyuncumuzun tedavi programı planlanmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.''

Fenerbahçe'nin 6 milyon Euro'ya İtalyan ekibi Parma'dan kadrosuna kattığı Jayden Oosterwolde bu sezon forma giydiği 41 maçta 2 kez gol sevinci yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin