İsmail Kartal formayı çıkar ve hemen ayrıl dedi. Fenerbahçe'de sezon sonu ilk yolcu belli oldu

Fenerbahçe'nin büyük umutlarla transfer ettiği Leonardo Bonucci, İsmail Kartal'ın gözüne bir türlü giremedi. İsmail Kartal, takıma gelir gelmez sakatlık yaşayan ve daha sonra da antrenmanlarda istenilen performansa ulaşamayan Leonardo Bonucci'nin takımdan ayrılmasına yeşil ışık yaktı.

Google Haberlere Abone ol
İsmail Kartal formayı çıkar ve hemen ayrıl dedi. Fenerbahçe'de sezon sonu ilk yolcu belli oldu
Arşiv

Alexander Djiku ve Rodrigo Becao'nun yaşadığı uzun süreli sakatlıkların ardından Fenerbahçe'ye ilaç olması beklenen Leonardo Bonucci gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratarak sınıfta kaldı.

Belki de tarihin en iyi savunmacıları arasında gösterilen Leonardo Bonucci, Fenerbahçe'ye imza atar atmaz sakatlık problemiyle karşı karşıya kaldı. Geçirdiği ağır sakatlığı atlatmasına rağmen antrenmanlarında da takım arkadaşlarından oldukça geride kalan Leonardo Bonucci için İsmail Kartal kararını verdi ve deneyimli ismin takımdan ayrılmasına onay verdi.

İsmail Kartal, Leonardo Bonucci ile de konuşarak İtalyan savunmacıyı önümüzdeki sezonun kadrosunda düşünmediğini söyledi. Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşme imzalayan ve sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek olan Leonardo Bonucci, sarı-lacivertli formayla yalnızca 8 maça çıktı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin