Hayali gerçek oldu, Fenerbahçe'ye tekrar geri döndü. İsmail Kartal'ın yoğun isteğini kıramadı

Transfer döneminin en hareketli takımı Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'te forma giyen eski oyuncusu Serdar Dursun'u kadroya katmak için yeniden çalışmalara başladı. İsmail Kartal'ın forvet rotasyonuna yerli bir isim istemesi üzerine harekete geçen Fenerbahçe, futbolu sarı-lacivertli ekipte bırakmak isteyen Serdar Dursun'un transferinde sona geldi.

Google Haberlere Abone ol
Hayali gerçek oldu, Fenerbahçe'ye tekrar geri döndü. İsmail Kartal'ın yoğun isteğini kıramadı
Arşiv

Leonardo Bonucci ve Rade Krunic transferleriyle takımdaki sıkıntı bölgelere çok kaliteli isimler ekleyen Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal eski oyuncusu Serdar Dursun'u yeniden Fenerbahçe formasıyla görmek istiyor.

Edin Dzeko'nun ilerleyen yaşı, Michy Batshuayi'nin ise dalgalı performansı nedeniyle forvet rotasyonuna yerli bir isim eklemeyi düşünen İsmail Kartal, Serdar Dursun'u listenin ilk sırasına ekledi. İsmail Kartal, Fatih Karagümrük'ten ayrılmak isteyen Serdar Dursun ile birebir görüşerek deneyimli golcüden bizzat transfer sözü aldı.

FENERBAHÇE'NİN GOL YÜKÜNÜ TEK BAŞINA ÇEKMİŞTİ

2021-2022 sezonunda Fenerbahçe forması giyen Serdar Dursun, Süper Lig'de görev aldığı 33 maçta 15 gol atarak sarı-lacivertli takımın gol yükünü adeta tek başına sırtlamıştı.

''Futbolu Fenerbahçe'de bırakmak istiyorum'' diyen Serdar Dursun daha sonra sözleşme konusunda Fenerbahçe'yle anlaşamamış ve bedelsiz olarak Fatih Karagümrük'ün yolunu tutmuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin