Galatasaray'ı çok fena karıştırdı, forma giymesi artık imkansız. Maçları tribünden takip edecek

Galatasaray'ın, Leipzig'den büyük umutlarla kiraladığı Angelino sarı-kırmızılı ekibin başına çorap örmeye devam ediyor. Galatasaray performansından memnun kalmadığı Angelino'nun kiralık sözleşmesini feshetmek için Leipzig ile görüştü ancak Alman kulübü bu teklifi kabul etmedi. Angelino sezonun geri kalan tüm maçlarında Galatasaray'ın maçlarını tribünden takip edecek.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'ı çok fena karıştırdı, forma giymesi artık imkansız. Maçları tribünden takip edecek
Arşiv

Sezon başında en az Mauro Icardi, Wilfried Zaha, Tete ve Hakim Ziyech transferleri kadar ses getiren Angelino, Galatasaray'da geçtiğimiz sezonlarda sergilediği performansını adeta mumla aradı.

Hücumcu bir bek olarak bilinen ve Almanya Ligi'nde yaptığı asistlerle herkesi kendine hayran bırakan Angelino, Galatasaray'da istediği şansları bulmasına rağmen beklenen patlamayı bir türlü yapamadı. Bunun üzerine Galatasaray, 20 maç oynaması halinde satın alma zorunluluğu bulunan Angelino'yu 19 resmi maçta oynattı ve İspanyol oyuncu bir daha formanın yüzünü göremedi.

LEIPZIG TEKLİFİ REDDETTİ

Galatasaray, sözleşmesini feshetmek istediği Angelino için Leipzig'den oyuncuya yeni bir kulüp bakmalarını istedi ancak Leipzig bu teklifi kesin bir dille reddederek sarı-kırmızılı ekibe adeta şoka uğrattı. Angelino, sezonun kalan kısmında tribünde olacak.

Angelino son olarak Galatasaray formasını Çaykur Rizespor maçında 45 dakika giymişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin