Galatasaray'dan ayrılıyor ama Türkiye'de kalıyor. Fernando Muslera iki yıllık imza atmaya ikna oldu

Sezon sonunda Galatasaray ile uzun süreli macerasını bitirecek olan Fernando Muslera için Eyüpspor iddiası ortaya atıldı. Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Fernando Muslera ile görüşerek tecrübeli eldivenle anlaşma sağladı. Eyüpspor, Galatasaray ile sözleşmesi bitecek olan Fernando Muslera'ya iki yıllık imza attıracak.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'dan ayrılıyor ama Türkiye'de kalıyor. Fernando Muslera iki yıllık imza atmaya ikna oldu
Arşiv

Galatasaray'ın sembol isimlerinden birisi olan ve takım kaptanlığını üstlenen Fernando Muslera hakkında ortaya atılan Eyüpspor iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Galatasaray'ın henüz yeni sözleşme önermediği Fernando Muslera, Eyüpspor'un radarına girdi. Trendyol 1. Lig'de şampiyonluğa oynayan ve Süper Lig'e yükselme hedefi olan Arda Turan'ın ekibi Eyüpspor, Galatasaray ile geleceği belli olmayan Fernando Muslera için harekete geçti.

Galatasaray'da oynarken Fernando Muslera ile takım arkadaşı olan Arda Turan, Uruguaylı kaleci ile temasa geçerek kendisinin Türkiye için çok önemli bir figür olduğunu ve kariyerini Türkiye'de sonlandırması gerektiğini söyledi. Galatasaray'dan henüz yeni bir sözleşme teklifi almayan Fernando Muslera ise Arda Turan'a bu teklifi değerlendirmeye alacağını ifade etti.

Galatasaray formasıyla Süper Lig’de altı, Türkiye Kupası’nda da dört kez mutlu sona ulaşan Muslera, beş kez de Süper Kupa zaferi yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin