Galatasaray'da ayrılık rüzgarı sert esti. Okan Buruk acilen kulüp bulup takımdan ayrılmasını istedi

Leipzig'den kiralanan ancak performansıyla büyük hayal kırıklığı yaratan Angelino, Galatasaray ile yollarını kesin olarak ayırıyor. Okan Buruk, Fatih Karagümrük maçının kadrosuna dahil etmediği Angelino ile görüştü ve İspanyol isimden kendisine takım bulmasını istedi. Angelino'nun yeniden Leipzig'e dönmesi bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'da ayrılık rüzgarı sert esti. Okan Buruk acilen kulüp bulup takımdan ayrılmasını istedi

13 Temmuz'da Galatasaray'a imza atan ve Leipzig'den kiralanırken büyük ümitler beslenen Angelino, sarı-kırmızılı formayla beklentilerin çok altında kaldı.

Hoffenheim ve Leipzig'de özellikle hücum katkısıyla öne çıkarak dünyanın önde gelen beklerinden birisi olmayı başaran Angelino, Galatasaray kariyerinde istediği patlamayı bir türlü gerçekleştiremedi. Okan Buruk, Leipzig'den zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralanan Angelino ile Fatih Karagümrük maçı öncesi bir araya geldi ve İspanyol oyuncudan kendisine kulüp bulmasını istedi.

20 maça çıktığı takdirde sözleşmesindeki zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecek olan Angelino, Galatasaray formasıyla şu ana kadar 19 maça çıktı. Angelino; Kasımpaşa, Hatayspor, Alanyaspor, Pendikspor ve Adana Demirspor maçlarında da kadroda olmasına rağmen süre şansı bulamadı.

Galatasaray formasıyla 1 gol ve 1 asist üretebilen Angelino'nun, sarı-kırmızılı ekiple yollarını ayırdıktan sonra yeniden Leipzig'e dönmesi bekleniyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin