Galatasaray macerası yeniden başlıyor. Okan Buruk çağırınca formayı giymeye hazırım dedi

Galatasaray'ın sezon başında Westerlo'ya kiraladığı Emin Bayram, Belçika'da gösterdiği performansla Okan Buruk'un takdirini kazandı. Okan Buruk, Emin Bayram'ın kalitesini ortaya koymasının ardından genç savunmacıyı takıma geri çağırma kararı aldı. 30 Haziran 2024 tarihinde Westerlo ile kiralık sözleşmesi bitecek Emin Bayram yeniden yuvası olan Galatasaray'a geri dönecek.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray macerası yeniden başlıyor. Okan Buruk çağırınca formayı giymeye hazırım dedi
Arşiv

Önümüzdeki sezonun kadro planlamasına şimdiden başlayan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk sezon başında kiralık olarak gönderilen Emin Bayram'ı takıma geri çağırma kararı aldı.

Westerlo formasıyla Belçika'da çok iyi bir performans gösteren ve 24 mücadelede forma giyerek takımın vazgeçilmez isimleri arasında yer alan Emin Bayram, Okan Buruk'un gözüne girmeyi başardı. Victor Nelsson'un takımdan ayrılma ihtimaline karşı kadroya bir stoper transfer etmek yerine yönetimden Emin Bayram'ın geri çağrılmasını isteyen Okan Buruk genç futbolcuya önümüzdeki dönem bol bol şans verecek.

Bir önceki sezonu da Boluspor'da kiralık olarak geçiren Emin Bayram'ın şu an için güncel piyasa değeri 1.5 milyon Euro olarak gösteriliyor. U21 Milli Takımı'nın formasını da terleten Emin Bayram son olarak İtalya'ya karşı oynanan mücadelede 39 dakika sahada kalmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin