Fred'in gördüğü kırmızı kartın sebebi ortaya çıktı. Zorbay Küçük maç raporunda her şeyi detaylı şekilde anlattı

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Kayserispor'u 4-3 mağlup ederken maçın son anlarında saha içi karışmış, Fenerbahçe'den Fred ve Mert Hakan Yandaş kırmızı kart görmüştü. Fred'in gördüğü kırmızı kart tartışılırken, Zorbay Küçük'ün maç raporu gerçeği çok geçmeden ortaya çıkardı.

Google Haberlere Abone ol
Fred'in gördüğü kırmızı kartın sebebi ortaya çıktı. Zorbay Küçük maç raporunda her şeyi detaylı şekilde anlattı

Galatasaray ile oynayacağı kritik derbi öncesinde puan kaybı yapmak istemeyen Fenerbahçe, Kayserispor deplasmanından 4-3'lük galibiyetle döndü.

Sarı-lacivertliler zorlandığı deplasmanda üç puanı çıkarmayı başarırken, Fred'in gördüğü kırmızı kart Fenerbahçe taraftarlarını çileden çıkardı. Maçın son dakikalarında Mert Hakan Yandaş, hakeme yoğun itirazları sonucu ikinci sarı karttan kırmızı kart görmüş; Fred ise direkt kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı.

Fred'in neden kırmızı gördüğü merak edilirken, Zorbay Küçük maç sonu raporunda Fred'in kendisine küfür ettiğini ve bu nedenle kırmızı kart gösterdiğini belirtti. 

LİGDE OYNANACAK GALATASARAY DERBİSİNDE YOK

Trendyol Süper Lig'deki Galatasaray derbisinde cezalı duruma düşen Fred'in Süper Kupa finalinde oynayıp oynayamayacağı da merak edilenler arasında.

Disiplin Talimatı’na göre direkt kırmızı kartlardan doğan cezalar 4 maçın altında olursa sadece kendi kategorisinde değerlendirilir. Bu durumda Fred, PFDK tarafından 4 maç ve üzeri ceza almazsa, Süper Kupa’daki Galatasaray maçında oynayabilecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin