Fernando Santos ile atıştı, Beşiktaş'ı karıştırdı. Sözleşmesi feshedilip takımdan gönderiliyor

Bu sezonun kayıp isimlerinden bir tanesi olan Ante Rebic, Beşiktaş formasına sezon sonunda veda etmeye hazırlanıyor. Fernando Santos'un gözüne giremeyen ve disiplinsiz hareketleriyle takım içindeki huzura bozan Ante Rebic'in sözleşmesinin feshedilmesine karar veren Beşiktaş oyuncuyla masaya oturacak.

Google Haberlere Abone ol
Fernando Santos ile atıştı, Beşiktaş'ı karıştırdı. Sözleşmesi feshedilip takımdan gönderiliyor
Anadolu Ajansı

Milan'dan büyük umutlarla Beşiktaş'a gelen ve bonservis bedeli ödenmeyen Ante Rebic'in siyah-beyazlı formayla macerası yalnızca bir sezon sürecek gibi görünüyor.

Beşiktaş'ta teknik direktörlerin değişmesine rağmen hiçbir hocanın gözüne giremeyen Ante Rebic son olarak Fernando Santos tarafından da sınıfta bırakıldı. Verilen şansları iyi kullanamayan ve özellikle antrenmanlardaki disiplinsiz davranışlarıyla takımın huzurunu bozan Ante Rebic için Fernando Santos son kararını verdi ve yıldız oyuncunun sözleşmesinin feshedilmesini istedi.

Fernando Santos'un yönetime bu kararı bildirmesinin ardından siyah-beyazlı kurmaylar Ante Rebic'in sözleşmesi için oyuncuyla masaya oturma hazırlığına başladı.

Beşiktaş formasıyla bu sezon dört kulvarda 23 maça çıkan Ante Rebic, Ziraat Türkiye Kupası'nda Eyüpspor'a karşı gol sevinci yaşadı. Rebic 1 golün yanında takım arkadaşlarına 5 kez de gol pası verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin