Fernando Santos dönemi de sona eriyor. Beşiktaş yeni teknik direktörüyle şimdiden anlaşma sağladı

Trendyol Süper Lig'de üst üste alınan mağlubiyetlerin ardından Beşiktaş yönetimi Fernando Santos hakkında acil şekilde toplanarak bir toplantı düzenledi. Beşiktaş yönetiminin takımın Ziraat Türkiye Kupası'na veda etmesi durumunda Fernando Santos'un yerine Joachim Löw'ü getirmeyi planladığı öğrenildi. Yaz döneminde Joachim Löw ile kontak kuran ancak anlaşma sağlamayan Beşiktaş'ın bu kez daha ısrarcı olacağı iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Fernando Santos dönemi de sona eriyor. Beşiktaş yeni teknik direktörüyle şimdiden anlaşma sağladı
Arşiv

Trendyol Süper Lig'de yakaladığı galibiyet serisinin ardından önce derbide Galatasaray'a ardından da deplasmanda Gaziantep FK'ya mağlup olan Beşiktaş'ta, Fernando Santos'un koltuğu iyiden iyiye sallanmaya başladı.

Takıma oynattığı futbolla umut vermeyen Fernando Santos'un, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Ankaragücü karşısında alınacak olumsuz skorun ardından görevine son verilebileceği konuşulurken, Beşiktaş yönetimi yazın anlaşma sağlayamadığı Joachim Löw'e yeniden rota kırdı.

Son olarak Almanya Milli Takımı'nı çalıştıran ve uzun süredir inzivada olan Joachim Löw ile görüşen Hasan Arat'ın, Alman teknik adamı takımın başına getirmekte ısrarcı olduğu öğrenildi. Türkiye'de Fenerbahçe ve Adanaspor maceraları yaşayan 64 yaşındaki Joachim Löw kariyerinde 1 kez Dünya Kupası şampiyonluğu da yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin