Fenerbahçe'yi bu kez şampiyon yapmaya geliyor. İsmail Kartal'ın rüya transferi tamamlandı

Kadrosuna yerli bir forvet eklemek isteyen Fenerbahçe eski golcüsü Serdar Dursun ile anlaşma sağladı. İsmail Kartal'ın kadroda ısrarla görmek istediği Fatih Karagümrük forması giyen Serdar Dursun'u renklerine bağlamaya hazırlanan Fenerbahçe, İsmail Kartal'ın çok istediği bir ismi daha takıma katmayı başardı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'yi bu kez şampiyon yapmaya geliyor. İsmail Kartal'ın rüya transferi tamamlandı
Arşiv

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışında hata yapmak istemeyen ve kadrosunu daha da güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, İsmail Kartal'ın yoğun ısrarı üzerine Fatih Karagümrük'te forma giyen eski golcüsü Serdar Dursun ile masaya oturdu ve anlaşma sağladı.

Edin Dzeko ve Michy Batshuayi'nin yanına tecrübeli bir golcü isteyen İsmail Kartal, Fatih Karagümrük'te forma giyen eski öğrencisi Serdar Dursun'u transfere ikna etti. İsmail Kartal'ın ısrarı üzerine Fenerbahçe'yi dönmeyi seve seve kabul edeceğini söyleyen Serdar Dursun geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe kurmaylarıyla bir araya geldi ve transferdeki son pürüzler de giderildi.

FENERBAHÇE'DE KARİYER SEZONLARINDAN BİRİNİ YAŞADI

2021-2022 sezonunda Fenerbahçe forması giyen Serdar Dursun, Süper Lig'de görev aldığı 33 maçta 15 gol atarak sarı-lacivertli takımın en skorer ismi olmayı başarmıştı. Fatih Karagümrük formasıyla bu sezon 22 maça çıkan Serdar Dursun 3 kez gol sevinci yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin