Fenerbahçe'den, Hatayspor'a transferi kesinleşti. Volkan Demirel ilk 11 sözü verdi

Yaşadığı ağır sakatlık nedeniyle Fenerbahçe'de formayı unutan Emre Mor, Volkan Demirel'in çalıştırdığı Hatayspor ise prensipte anlaşmaya vardı. Fenerbahçe'de istenilen performansı sergileyemeyen Emre Mor, Volkan Demirel'in ilk 11 sözü vermesiyle tercihini Hatayspor'dan yana kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'den, Hatayspor'a transferi kesinleşti. Volkan Demirel ilk 11 sözü verdi
Arşiv

Türk futbolunun son yıllarda kendisinden çok şey beklediği Emre Mor kariyerinde istediği patlamayı bir türlü yapamadı ve Fenerbahçe ile de yol ayrımına geldi.

Fenerbahçe'ye transfer olduğu günden bu yana hem performansı hem de yaşadığı sakatlıklar nedeniyle fazla forma şansı bulamayan Emre Mor devre arası transfer döneminde Hatayspor ile yeni bir hikayeye yelken açacak.

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci, Sebastian Szymanski ve Cengiz Ünder gibi isimlerin arkasında kalan Emre Mor, Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ile görüşüp ilk 11'de oynama sözü almasının ardından Fenerbahçe'yi kafasında bitirdi ve Hatayspor'a imza atmak için geri sayıma geçti.

Fenerbahçe ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Emre Mor, sarı-lacivertli formayla çıktığı 44 maçta 6 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin