Fenerbahçe'de istenmeyen adam haline geldi. İlk 11'in vazgeçilmez ismi formaya veda etti

Fenerbahçe'nin deneyimli stoperlerinden Luan Peres, sarı-lacivertli formaya veda etmeye hazırlanıyor. Leonardo Bonucci ve Çağlar Söyüncü transferlerinin ardından forma şansı bulması oldukça azalan Luan Peres'e ayrılık yolu göründü. Fenerbahçe, Luan Peres ile konuşarak Brezilyalı isimden kendisine kulüp bulmasını istedi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'de istenmeyen adam haline geldi. İlk 11'in vazgeçilmez ismi formaya veda etti

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yolunda Galatasaray ile müthiş bir mücadele veren Fenerbahçe kadrosundaki radikal değişimlere devam ediyor.

Lincol Henrique ve Emre Mor gibi isimleri kiralama yoluna giden Fenerbahçe son olarak Luan Peres ile de yollarını ayırmaya karar verdi. Jorge Jesus döneminde transfer edilen ve UEFA Avrupa Ligi'nde Rennes maçına kadar her maçta 90 dakika forma giyen Luan Peres, Rennes maçında yaşadığı sakatlık dolayısıyla sahalardan uzun süre uzak kalmış ve ilk 11'deki değişilmez yerini kaybetmişti.

Fenerbahçe yönetimi, Leonardo Bonucci ve Çağlar Söyüncü transferlerinin ardından Luan Peres ile bir araya gelerek deneyimli stoper ile yola devam edilmeyeceğini söyledi. Marsilya'dan 5.23 milyon Euro'ya transfer edilen Luan Peres bu sezon sadece; Zimbru ve Maribor maçlarında forma giydi.

Luan Peres'in, Fenerbahçe ile mevcut sözleşmesi 30 Haziran 2025 tarihinde sona eriyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin