Fenerbahçe forması giyme imkanı kalmadı. İzinsiz transfer görüşmesi yapınca Ali Koç çıldırdı

Fenerbahçe'nin tecrübeli isimlerinden biri olan Leonardo Bonucci yaptığı hareketle Ali Koç'u adeta çılgına çevirdi. Ali Koç, kulüpten izinsiz olarak transfer görüşmesi yapan Leonardo Bonucci'nin kalemini kırdı ve kesin olarak takımdan yollanmasına karar verdi. Leonardo Bonucci'nin ayrıca MLS Ligi'nden bir takımla prensip anlaşmasına varıldığı iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe forması giyme imkanı kalmadı. İzinsiz transfer görüşmesi yapınca Ali Koç çıldırdı
Anadolu Ajansı

Şampiyonluk yarışının yanında gözünü bir de 2 Nisan'da gerçekleştirilecek olan Olağanüstü Genel Kurul'a çeviren Fenerbahçe'de, Leonardo Bonucci'nin davranışı Ali Koç'u çok sinirlendirdi.

Şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammülü olmayan Fenerbahçe'de herkesin saha içine konsantre olmasını söyleyen Ali Koç, Leonardo Bonucci'nin MLS ekipleriyle görüştüğünü öğrenince ortalığı ayağa kaldırdı.

Ali Koç, büyük umutlarla transfer edilen ancak yaşadığı sakatlıklar nedeniyle takımına saha içinde çok az katkıda bulunabilen Leonardo Bonucci'nin takımdan habersiz transfer görüşmesi yapmasının ardından kesin olarak gönderilmesine karar verdi.

Union Berlin'den bedelsiz olarak devre arasında transfer edilen Leonardo Bonucci, Fenerbahçe formasıyla Trendyol Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda toplam 8 maçta forma giyerken 1 kez de asist yaptı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin