Emre Belözoğlu, Galatasaraylı ismi çok kolay ikna etti. Artık Ankaragücü forması giyecek

Fenerbahçe'den istediği isimlerle gündeme gelen Emre Belözoğlu herkesi ters köşe yaptı ve Galatasaray forması giyen Kazımcan Karataş ile anlaşmaya vardı. Galatasaray'da fazla forma şansı bulamayan Kazımcan Karataş, Emre Belözoğlu ile görüştükten sonra Ankaragücü'ne kiralık olarak gitmeye karar verdi.

Google Haberlere Abone ol
Emre Belözoğlu, Galatasaraylı ismi çok kolay ikna etti. Artık Ankaragücü forması giyecek
Arşiv

Galatasaray'da bu sezon yaşanan sol bek sıkıntısına rağmen çok fazla süre bulamayan Kazımcan Karataş, Emre Belözoğlu ile görüşüp Ankaragücü'ne transfer olma kararı verdi.

Fenerbahçe'den transfer etmek istediği isimleri açıklayarak tüm dikkatleri üzerine çeken Emre Belözoğlu herkesi şaşırtan bir hamle yaparak Galatasaray'da forma şansı bulamayan genç sol bek Kazımcan Karataş'ı, Ankaragücü kadrosuna kazandırdı.

Derrick Köhn'ün transferinin ardından Galatasaray'da forma bulma olasılığının iyice azaldığını düşünen Kazımcan Karataş, Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ile görüşerek formayı giymeye ikna oldu ve sarı-kırmızılı ekipten transfer için izin istedi.

Kiralık olarak Ankaragücü kadrosuna katılacak olan Kazımcan Karataş bu sezon Galatasaray formasıyla 12 maça çıkarken gol ya da asist katkısı üretmedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin