Caner Erkin yuvasına dönme kararı aldı, bir senelik imzayı resmen boş kontrata attı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük yeni sezon kapsamında ilk transfer hedefi olarak Caner Erkin'i belirledi. Eyüpspor ile sezon sonunda bitecek kontratını uzatması beklenmeyen Caner Erkin'e teklif yapacak olan Fatih Karagümrük eski oyuncusunu bir yıllığına yeniden kadroya katmaya çalışacak.

Google Haberlere Abone ol
Caner Erkin yuvasına dönme kararı aldı, bir senelik imzayı resmen boş kontrata attı
Arşiv

Eyüpspor ile özellikle sezon başında attığı goller ve yaptığı asistlerle adından sıkça söz ettiren ve Trendyol 1. Lig'e damga vuran Caner Erkin hakkında flaş bir transfer iddiası ortaya çıktı.

Eyüpspor ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve Arda Turan ile yaptığı görüşmede sözleşmesini uzatmayacağını söyleyen Caner Erkin'in peşine eski kulübü Fatih Karagümrük düştü.

2021/2022 sezonunda Fatih Karagümrük formasıyla tam 43 maça çıkan ve 10 asistle yine alkışları toplayan Caner Erkin'in de, Fatih Karagümrük formasıyla mücadele etmeye hazır olduğu öğrenildi. İlerleyen yaşına rağmen kalitesinden hiçbir kaybetmeyen Caner Erkin'in önümüzdeki sezon Fatih Karagümrük ile bir senelik sözleşme imzalaması bekleniyor.

7 maç ceza alan ancak Tahkim Kurulu tarafından cezası 5 maça indirilen Caner Erkin, 16 Nisan'da Eyüpspor formasıyla tekrar yeşil sahalara geri dönecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin