Beşiktaş'tan resmen kaçıyor. Fernando Santos kadroda istemeyince hemen yeni takımla anlaştı

Beşiktaş'ta sezonun hayal kırıklığı yaratan isimlerinden biri olan ve Fernando Santos'un gözüne giremeyen Ante Rebic ülkesine dönmeye hazırlanıyor. Fernando Santos'un takımdan ayrılabilir raporu verdiği Ante Rebic şimdiden Hajduk Split ile görüşmelere başladı. Beşiktaş, Ante Rebic'in olası transfer ihtimalinde oyuncuya zorluk çıkarmayacak.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'tan resmen kaçıyor. Fernando Santos kadroda istemeyince hemen yeni takımla anlaştı
Arşiv

Beşiktaş'ta yeni sezonun kadro yapılanmasına şimdiden başlanırken Milan'dan bedelsiz olarak transfer edilen Ante Rebic sezonun en büyük hayal kırıklığı yaratan ismi oldu.

Sezon başında belki de takıma katılan en forslu isim olan Ante Rebic, Fernando Santos'un gözüne ne antrenmanlarda ne de oynadığı maçlarda sahada kaldığı dakikalarda girebildi. Fernando Santos'un sezon sonu için verdiği raporda takımdan kesinlikle gönderilmesini istediği Ante Rebic şimdiden farklı takımlarla görüşmeye başladı.

Hırvat oyuncu ülkesi takımlarından köklü Hajduk Split ile masaya oturdu. Ante Rebic'in transferinde zorluk çıkarmak istemeyen Beşiktaş oyuncuyu en uygun fiyatla Hajduk Split'e yollayacak. Bu sezon Beşiktaş forması altında 23 maçta 691 dakika şans bulan 30 yaşındaki kanat oyuncusu söz konusu karşılaşmalarda 1 gol, 5 asistlik performanslar sergiledi

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin