Arda Turan ilk görüşmede Fenerbahçeli ismi ikna etti. Eyüpspor'da yeniden yıldızı parlayacak

Fenerbahçe'nin derin kadrosunda forma şansı bulmakta oldukça zorlanan Emre Mor, Arda Turan'ın yönettiği ve Süper Lig'e yükselmeyi amaçlayan Eyüpspor ile transfer masasına oturdu. Arda Turan da Emre Mor ile birebir görüşerek 26 yaşındaki oyuncuya ilk 11'de forma sözü verdi.

Google Haberlere Abone ol
Arda Turan ilk görüşmede Fenerbahçeli ismi ikna etti. Eyüpspor'da yeniden yıldızı parlayacak
Arşiv

Aşil tendonundan yaşadığı ağır sakatlık nedeniyle uzun süredir sahalardan yoksun olan Emre Mor sakatlığını atlatmasına rağmen istediği forma şansını yine bulamadı.

Cengiz Ünder, İrfan Can Kahveci ve Dusan Tadic gibi formda isimlerin arkasına kalan ve forma şansı beklemeye artık tahammülü kalmayan Emre Mor için Arda Turan'ın yönettiği Trendyol 1. Lig ekibi Eyüpspor devreye girdi. Devre arasında yaptığı transferlerle ses getiren Arda Turan'ın ekibi Eyüpspor, Fenerbahçe forması giyen Emre Mor ile de transfer masasına oturdu.

Arda Turan, Emre Mor ile özel olarak görüşerek 26 yaşındaki oyuncuyu yeniden eski günlerine döndürmek istediğini ve bu nedenle de Emre Mor'a ilk 11'de forma sözü verdiği öğrenildi. Emre Mor'un da Fenerbahçe'de artık kalmak istemediği ve kariyerinde yeni bir sayfa açmak istediği iddia edildi.

Sakatlığını atlamasına rağmen son 8 maçta kadroda olan ancak 28 dakika süre alabilen Emre Mor gol veya asist katkısı üretemedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin