Altay Bayındır şok üstüne şok yaşıyor. Manchester United'dan bir garip hamle daha

Fenerbahçe'den ayrılarak Manchester United'a imza atan ancak yalnızca bir maçta forma giyebilen Altay Bayındır'a bir rakip daha geliyor. Manchester United, Colombus Crew forması giyen Patrick Schulte transferi için düğmeye bastı.

Google Haberlere Abone ol
Altay Bayındır şok üstüne şok yaşıyor. Manchester United'dan bir garip hamle daha
Arşiv

Fenerbahçe'den ayrılarak kariyerini Premier Lig devi Manchester United'da devam ettirme kararı alan Altay Bayındır'ın, İngiltere'de yaşadığı günler adeta kabus olmaya devam ediyor.

Andre Onana'nın yediği hatalı gollere ve kötü performansa karşı kaleyi yalnızca FA Cup maçında Newport'a karşı koruyabilen Altay Bayındır'a bir yeni rakip daha geliyor. Newport maçında ortaya koyduğu başarılı performansa rağmen Erik ten Hag'ın gözüne bir türlü giremeyen Altay Bayındır şimdi üçüncü kaleci olma durumuyla karşı karşıya kaldı.

Şu an takımda üçüncü kaleci olan Tom Heaton ile yollarını ayırmaya hazırlanan ManU, MLS Ligi ekiplerinden Colombus Crew'de forma giyen Patrick Schulte'yi transfer listesine ekledi. Arsenal'inde yakın ilgisi olduğu iddia edilen Patrick Schulte'nin ,MLS ekibiyle 2024 yılının sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin