34 yaşında yolu Türkiye'ye düşüyor. Marco Reus, Süper Lig devine düşünmeden evet dedi

12 senedir Borussia Dortmund forması giyen ve yeni bir maceraya yelken açmak isteyen Marco Reus'un adı yeni sezonda Trabzonspor ile anılmaya başladı. Alman basınında yer alan habere göre, Trabzonspor sezon sonunda Borussia Dortmund ile sözleşmesi bitecek olan Marco Reus ile el sıkıştı.

Google Haberlere Abone ol
34 yaşında yolu Türkiye'ye düşüyor. Marco Reus, Süper Lig devine düşünmeden evet dedi

Borussia Dortmund'un sembol isimlerinden biri olan ve sarı-siyahlı formayla sayısız başarı kazanan Marco Reus kariyerindeki yeni sayfayı Trabzonspor ile açmaya hazırlanıyor.

12 yıldır Borussia Dortmund forması giyen ve kulübünün kaptanlığı yapan Marco Reus hakkında Alman basınının ortaya attığı Trabzonspor iddiası gündeme bomba gibi düştü. Borussia Dortmund'daki uzun süreli kariyerini artık sonladırıp, yeni bir takımla yeni heyecanlar yaşamak isteyen Marco Reus için Trabzonspor devreye girdi.

Borussia Dortmund ile sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmayacak olan Marco Reus'un durumunu fırsat bilen Trabzonspor, Alman yıldızla ilk görüşmesinden olumlu sonuç aldı. Marco Reus transferi için ayrıca Thomas Meunier'in de devreye girdiği aktarıldı.

Borussia Dortmund formasıyla tam 415 maça çıkan Marco Reus 167 kez gol sevinci yaşarken, 128 kez de arkadaşlarına gol pası verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin