Hemen göbek deliğinize bakın. Mide bulandıran haber. İşte temizlenmeyen göbek deliğinden çıkanlar...

Ödüllü İngiliz doktor ve yazar Dr. Sermed Mezher, insanların göbek deliğini yeterince temizlememeleri halinde içinde nelerin gizlenebileceğini ortaya çıkardı. Gördüklerinizi midenizin kaldırması zor olabilir fakat hemen göbek deliğinize bakacağınızdan da eminiz.

Google Haberlere Abone ol
Hemen göbek deliğinize bakın. Mide bulandıran haber. İşte temizlenmeyen göbek deliğinden çıkanlar...
Arşiv

Ödüllü İngiliz doktor Dr. Sermed Mezher, Youtube kanalında çektiği bir videoda temizlenmeyen göbek delikleri hakkında konuştu.

Ve insanları göbek deliklerini temizlemek konusunda uyardı. Doktor Mezher, eğer düzgün temizlenmezse göbek deliğinin içinde nelerin gizlenebileceğini anlattığı videosunda bu duruma dair fotoğraflar da gösterdi. Bu fotoğraflar izleyenlerin midesini bulandırdı.

Mezher'in gösterdiği fotoğraflar arasında küçücük deliğe sıkışan giysi parçaları, saçlar, rastgele deri parçaları olduğu görüldü. Doktor, deliğin yeterince temizlenmemesi halinde bu durumun enfeksiyon oluşturabileceğini söyledi. Ayrıca kötü bir kokunun da etrafa yayılacağını sözlerine ekledi.

Doktor Mezher'in takipçileri bu videoyu izledikten sonra hemen göbek deliklerine baktıklarını itiraf ettiler. Bir çoğu ise düzenli olarak göbek deliklerini temizlediklerini belirtti. 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin