Türkiye'yi ekrana kilitleyen Bahar dizinin genç oyuncusu Parla TikTok fenomeni çıktı

Reyting rekorları kıran Bahar dizisinin genç oyuncusu Sena Kalıp yani dizideki karakteri ile Parla, TikTok fenomeni çıktı. Genç oyuncu ekranlara çıkmadan önce zaten ünlüymüş. Sena Kalıp'ın takipçi sayısı dudak uçuklattı.

Türkiye'yi ekrana kilitleyen Bahar dizinin genç oyuncusu Parla TikTok fenomeni çıktı

Show TV’nin reyting rekorları kıran yeni dizisi "Bahar" yayınlanan her bölümüyle ekranlara damga vuruyor. Dizideki ünlü isimlerin yanı sıra kadrodaki genç oyuncuların yetenekleri de dikkat çekti. 

Dizide Rengin'in kızı olarak karşımıza çıkan Parla yani gerçek adıyla Sena Kalıp, diziye çıktığı ilk anlardan bu yana sosyal medyada çok konuşuluyor çünkü zaten milyonlarca takipçisi var. 

TİKTOK'TA 1 MİLYONA YAKIN TAKİPÇİSİ VAR 

Sena Kalıp, 2000 yılında doğmuş ve Özyeğin Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmuş bir tiyatro ve dizi oyuncusu olarak karşımıza çıksa da sosyal medya fenomeni olarak da tanınıyor.

Sena, TikTok ve Instagram platformlarında “senamiaonline” kullanıcı adıyla içerik üretmektedir. Oyunculuk kariyerine “Ruhun Duymaz” dizisinde Elif karakteriyle başlamış ve “Bahar” dizisindeki Parla karakteriyle tanınmıştır. Dans videoları, yemek tarifleri ve kombin videoları gibi çeşitli içerikler üreterek takipçilerinin beğenisini kazanmaktadır.

 

Kaynak: Medyatava Özel
Etiketler magazin bahar PARLA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin