Norm Ender'den Suudi Arabistan açıklaması: Kralların canını sıkan marş olarak tarihe not düşülsün

Süper Kupa finalinde sahneye çıkması planlanan Norm Ender ‘Parla’ adlı şarkıyı ve İstiklal Marşı’nı söyleyecekti. Ancak, Atatürklü tişöerlere Suud yönetiminin izin vermemesi üzerine maç ertelendi. Norm Ender konuya ilişkin sessizliğini bozdu. Ender, "Kralların canını sıkan marş olarak tarihe not düşülsün." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Norm Ender'den Suudi Arabistan açıklaması: Kralların canını sıkan marş olarak tarihe not düşülsün

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa maçında ‘Atatürk ve İstiklal Marşı’ krizi yaşanmıştı. Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da iptal olan final öncesi sahneye çıkarak ‘Parla’ adlı şarkıyı hem de İstiklal Marşı’nı söylemeye hazırlanan Norm Ender'den ilk açıklama geldi.

Sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşan Norm Ender, "Yeni yıla girerken artık daha büyük bir coşkuyla PARLAAA diye haykırmak boynumuzun borcudur" diye yazdı.

Norm Ender'in açıklaması şöyle:

"Atatürk pankartlarıyla beraber Parla'yı da istememeleri ayrıca bir gurur vesikası oldu benim için. Kralların canını sıkan marş olarak tarihe not düşülsün. Yeni yıla girerken artık daha büyük bir coşkuyla PARLAAA diye haykırmak boynumuzun borcudur! Herkese mutlu yıllar dilerim."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin