Megan Fox'tan bomba açıklama: Evliyken başkalarına aşık oluyordum

Ünlü oyuncu Megan Fox, katıldığı bir programda eski eşi Brian Austin Green hakkında konuşurken, "Evliyken başkalarına aşık oluyordum" dedi. 

Google Haberlere Abone ol
Megan Fox'tan bomba açıklama: Evliyken başkalarına aşık oluyordum

Ünlü oyuncu Megan Fox, katıldığı bir programda eski eşi Brian Austin Green hakkında konuşurken, "Evliyken başkalarına aşık oluyordum" dedi. 

Megan Fox ve Brian Austin Green 2010'da evlenmiş ve bu evlilikten üç çocukları dünyaya gelmişti.

Mutlu bir tablo çizen çift, 2022'de boşanmıştı.

Megan Fox, boşanmanın ardından rapçi Machine Gun Kelly ile sevgili olmuş hatta nişanlanmıştı. Fox, geçtiğimiz günlerde Kelly ile ayrıldıklarını söylemişti.

Eski eşi Brian Austin Green ile 2004'te 'Hope & Faith' setinde tanışmalarını, evliliklerini ve boşanmalarını anlatan Megan Fox; "Kendimi elbette bulduğum bir ilişkiye soktum Brian için. Gölgesi yoktu, tatmin edici değildi. Çünkü kaçınılmaz olarak yapacağım şey buydu, annemin çocukken yaptığını izlediğim şeyi yeniden canlandırıyordum" dedi.

Oyuncu, "Karmik olarak Brian'dan o çocuklara sahip olmam gerektiğini hissediyorum elbette. Yani fark etmedim… bilirsiniz, kendime 'Oh, annemin hayatını yeniden canlandırıyorum' ya da 'Annemin yüklerini taşıyorum' diye bakmıyordum." ifadelerini kullandı

"O DA BENİM İÇİN HER ZAMAN HARİKA DEĞİLDİ"

Harika bir eş olmadığını söyleyen oyuncu şunları, "O da benim için her zaman harika değildi ama sanırım benim için buna yaslanıp şikâyet etmek ya da öyle görünmesine izin vermek kolay olurdu. sanki bu ilişki tek yönlüydü" dedi.

Kendisi ve Green bir araya geldiğinde çok genç olduğunu söyleyen Fox, "Gerçekten bu düzeyde bağlılık ve büyüklükte bir ilişki içinde olmaması gerektiğini" şeklinde konuştu.

"BAŞKA İNSANLARA AŞIK OLUYORDUM"

Megan Fox, "Her zaman diğer insanlara aşık olmak gibi birçok şey yaptım. Çocukken işe gider ve aşık olurdum. Hiçbir zaman bekar olma ve o hayatı deneyimleme özgürlüğüne sahip olamadım. Boşandığımda bir an için bunu yapacağımı düşündüm ve üç hafta kadar bekar kaldım" diyerek büyük bit itirafta bulundu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin