Kızıl Goncalar'da bomba patlayacak! İşte yeni bölümden detaylar

Ekranların reytingleri alt üst eden yeni dizisi Kızıl Goncalar, her bölümüyle izleyenleri televizyon başına kilitliyor. İşte dizinin yeni bölümünden görseller ve detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Kızıl Goncalar'da bomba patlayacak! İşte yeni bölümden detaylar

Başrollerinde Özgü Namal ve Özcan Denizi buluşturan; ekranların reytingleri alt üst eden yeni dizisi Kızıl Goncalar, her bölümüyle izleyenleri televizyon başına kilitliyor. İşte dizinin yeni bölümünden görseller ve detaylar...

Daha ilk bölümü ekrana gelmeden bile sosyal medyada yalnızca fragmanıyla fırtınalar estiren ve bir kesimin tepkisini çeken Kızıl Goncalar, sık sık gündem oluyor.

Sevilen dizinin yeni bölümü, izleyicilerin merakını cezbediyor.

İşte Kızıl Goncalar yeni bölüm detayları:

Suavi ve Levent, Zeynep’i göndermenin önündeki engelleri kaldırmaya çalışırken Levent’le görüşmek isteyen Cüneyd, Suavi’nin hastalığını öğrenir. Cüneyd ve Sadi dergahtakileri yanına alarak sürpriz bir hasta ziyareti yapmaya karar verirler. Bu ziyaret Müyesser’e Levent ve Meryem’le ilgili şüphelerinin peşine düşme fırsatı verecektir.

Kızıl Goncalar'da bomba patlayacak! İşte yeni bölümden detaylar

Öte yandan Can yüzünden başı dertten kurtulmasa da annesinin yokluğuna alışmaya başlayan Mira’yı tam da doğum gününde yeni bir şok beklemektedir.

Zeynep’i kıskanan Feyza ise Cüneyd’i Zeynep’e düşman etmek bir oyuna girişir. Duyduklarıyla sarsılan Cüneyd hesap sormak için Zeynep’in karşısına çıkarken Levent’in tüm çabasına rağmen Müyesser de Meryem’in sırrını öğrenir. Tam kaçış umutlarının yeşerdiği anda köşeye sıkışan Meryem ve Zeynep, artık korkunç bir sonla karşı karşıyadır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin