Dilan Polat meğer 11 gündür cezaevinde değilmiş! Şoke eden gerçek ortaya çıktı

Kara para aklama suçlamaları nedeniyle 5 Kasım 2023 günü tutuklanan Dilan Polat'ın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğü, 11 gündür hastanede tedavi gören Polat'ın antidepresan ilaçlarının değiştirildiği öğrenildi. Dilan Polat'ın tahliye olup olmayacağı merak konusu oldu!

Google Haberlere Abone ol
Dilan Polat meğer 11 gündür cezaevinde değilmiş! Şoke eden gerçek ortaya çıktı

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamaları nedeniyle 5 Kasım 2023 günü tutuklanan Dilan Polat'ın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğü, 11 gündür hastanede tedavi gören Polat'ın antidepresan ilaçlarının değiştirildiği öğrenildi. Dilan Polat'ın tahliye olup olmayacağı merak konusu oldu!

Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Dilan Polat'ın, Silivri'de bulunan Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan çıkarılıp 11 gündür İstanbul Bakırköy'deki Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğü ortaya çıktı.

İstanbul merkezli 6 ilde 1 Kasım 2023'te düzenlenen operasyon kapsamında Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 24 şüpheli gözaltına alınmıştı. Soruşturmanın devamında Polat çiftinin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi 5 Kasım 2023'te tutuklanmıştı.

CEZAEVİNDEN HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Kanal D'nin özel haberine göre Dilan Polat'ın kaldığı Silivri'deki Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nun yönetimi durumu savcılığa bildirdi. Savcı da cezaevi doktorunun görüşüyle Dilan Polat'ı hastaneye sevk etme kararı aldı. Tutuklu fenomen 28 Aralık'ta, Bakırköy'deki Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.

11 GÜNDÜR HASTANEDE 

Hastanede yapılan tetkikler sonucu doktorlar, Polat'ı hastaneye yatırmaya karar verdi. 11 gündür hastanede tedavi altında olan Polat'ın antidepresan ilaçları değiştirildi.

Ayrıca Polat'ın çocukları da annelerini hastanede ziyaret etti. Hastanede tedavi gören Dilan Polat'ın yeniden cezaevine sevk edilip edilmeyeceği ise merak konusu oldu. Söz konusu sevk kararını ise önümüzdeki günlerde doktorların vereceği düşünülüyor.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin